Eva Longoria: Μας έδειξε τα ζουμερά της οπίσθια

Eva Longoria: Μας έδειξε τα ζουμερά της οπίσθια

Κάποια στιγμή η 39χρονη πρωταγωνίστρια των “Desperate Housewives” έσκυψε και οι φωτογράφοι που δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία απαθανάτισαν τα ζουμερά της οπίσθια

Eva Longoria: Μας έδειξε τα ζουμερά της οπίσθια
Διακοπές στο πάντα ηλιόλουστο και καλοκαιρινό Μαϊάμι κάνει αυτές τις μέρες η γνωστή Λατίνα ηθοποιός Eva Longoria, η οποία συνοδεύεται από τον σύντροφό της, τον Jose Antonio Baston. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε με το πολύχρωμο μπικίνι της στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένει να χαίρεται τον ήλιο και το νερό της πισίνας.

Κάποια στιγμή η 39χρονη πρωταγωνίστρια των “Desperate Housewives” έσκυψε και οι φωτογράφοι που δεν χάνουν ποτέ ευκαιρία απαθανάτισαν τα ζουμερά της οπίσθια. Ο 45χρονος Baston είναι Πρόεδρος από το 1999 της Televisa, της μεγαλύτερης μιντιακής εταιρείας στη Λατινική Αμερική. Το ζευγάρι είναι μαζί από το Νοέμβριο του 2012, δυο μήνες μετά το χωρισμό εκείνης από τον Ernesto Arguello. Σύμφωνα με τον αμερικανικό tabloid Τύπο οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένο και σκέφτεται σύντομα να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Κλείσιμο





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης