Ηθοποιός του Django με χειροπέδες επειδή την πέρασαν για πόρνη

Ηθοποιός του Django με χειροπέδες επειδή την πέρασαν για πόρνη

Η Daniele Watts καταγγέλει πως όλα έγιναν επειδή μια αφροαμερικανή φιλούσε έναν λευκό

Ηθοποιός του Django με χειροπέδες επειδή την πέρασαν για πόρνη
Η ηθοποιός Daniele Watts, η οποία συμμετείχε στην βραβευμένη με Οσκαρ ταινία «Django ο τιμωρός» βρέθηκε με χειροπέδες από αστυνομικούς τμήμα του Λος Αντζελες γιατί όπως η ίδια καταγγέλλει οι αστυνομικοί την πέρασαν για πόρνη επειδή φιλούσε έναν λευκό άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο. Βέβαια ο συγκεκριμένος άνδρας τυγχάνει να είναι και ο σύζυγός της...

Η Daniele Watts -που στην ταινία του Quentin Tarantino υποδύονταν την σκλάβα CoCo- μιλώντας για το περιστατικό που συνέβη την περασμένη Πέμπτη είπε πως νιώθει «εξευτελισμένη».

Αξιωματικοί του αστυνομικού τμήματος του Λ.Α. είπαν πως δεν έγινε καμία καταγραφή του περιστατικού, γιατί δεν έγινε σύλληψη. Την Κυριακή εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στην εφημερίδα Guardian: «Ψάχνουμε το θέμα και ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, ενδεχομένως, τη Δευτέρα».

Κλείσιμο
Από την πλευρά της η Watts δημοσίευσε φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook όπου δίνει έμφαση στον τραυματισμένο από τις χειροπέδες της καρπό. Σε άλλη φωτογραφία η ηθοποιός με δάκρυα στα μάτια στέκεται δίπλα σε έναν χαμηλό τοίχο με τα χέρια δέμενα πίσω από την πλάτη της και έναν αστυνομικό να την ανακρίνει.

Το περιστατικό ξεκίνησε σύμφωνα με την ηθοποιό όταν περαστικός ενοχλημένος από τις «τρυφερές στιγμές» του ζευγαριού κάλεσε την αστυνομία. Ο αστυνομικός ζήτησε ταυτότητες τόσο από την Watts όσο και από τον σύζυγό της Brian Lucas ο οποίος είναι γνωστός σεφ. Ο Lucas υπάκουσε στον αξιωματικό δείχνοντάς του την ταυτότητά του ενώ η Watts αρνήθηκε υποστηρίζοντας πως δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει κάτι τέτοιο.

Η Watts έγραψε στο Facebook «Σήμερα βρέθηκα με χειροπέδες και οδηγήθηκα στο αστυνομικό τμήμα από δύο αστυνομικούς επειδή διαφώνησα πως είχα κάνει κάτι κακό μόνο και μόνο ότι φιλούσα δημοσίως και με όλα μου τα ρούχα τον αγαπημένο μου... Ενιωσα τέτοιο θυμό, τέτοια ντροπή και τέτοια απογοητεύση που επέτρεψα στις αρχές να ελέγξουν την ύπαρξή μου».
Ο Lucas ο οποίος είναι τηλεπτικός σεφ είπε πως οι αστυνομικοί τον ρωτούσαν επίμονα αν την γνωρίζει, υπονοώντας πως είναι πόρνη.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης