Μαρία Μενούνος: Θέλω να κάνω παιδιά τώρα

Μαρία Μενούνος: Θέλω να κάνω παιδιά τώρα

«Είμαι επιτέλους έτοιμη να κάνω παιδιά. Για χρόνια η σκέψη του να αποκτήσω παιδιά με τρόμαζε. Φοβόμουν ότι αν έκανα παιδιά θα τα αγαπούσα τόσο πολύ που θα αναγκαζόμουν να σταματήσω να δουλεύω»

Μαρία Μενούνος: Θέλω να κάνω παιδιά τώρα
Για να αποκτήσεις τέτοιο κορμί πρέπει να χύσεις τόνους ιδρώτα στο γυμναστήριο και φυσικά να προσέχεις τη διατροφή σου. Ο λόγος για την Μαρία Μενούνος η οποία φωτογραφήθηκε στο περιοδικό Shape και έδειξε σε πόσο εξαιρετική φόρμα βρίσκεται.

Με τονισμένους κοιλιακούς και καλογυμνασμένα πόδια η 36χρονη Μαρία δηλώνει έτοιμη να κάνει οικογένεια και παιδιά και ας... χαλάσει προσωρινά το αψεγάδιαστο σώμα της.

«Είμαι επιτέλους έτοιμη να κάνω παιδιά. Για χρόνια η σκέψη του να αποκτήσω παιδιά με τρόμαζε. Φοβόμουν ότι αν έκανα παιδιά θα τα αγαπούσα τόσο πολύ που θα αναγκαζόμουν να σταματήσω να δουλεύω. Οι σκέψεις μου αυτές άλλαξαν μετά από κάποια σεμινάρια που έκανα. Είπα πως δεν θα αφήνω να με κυριεύει ο φόβος».

Η Μενούνος αναφέρθηκε και στα θέματα που είχε στο παρελθόν με το βάρος της: «Με πείσμα επιμονή, θέληση και καλή διατροφή έχω καταφέρει να διατηρούμαι».

Είπε επίσης ότι δεν πιστεύει στις δίαιτες και ότι για να χτίσεις ένα υγιές σώμα πρέπει να τρέφεσαι σωστά και να γυμνάζεσαι.
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης