Ο Ελληνοκύπριος Μίλτος Γερολέμου πρωταγωνιστεί στο επόμενο «Star Wars»

Ο Ελληνοκύπριος Μίλτος Γερολέμου πρωταγωνιστεί στο επόμενο «Star Wars»

Μετά την επιτυχία του στη δημοφιλή σειρά Game of Thrones κέρδισε επάξια έναν από τους βασικούς ρόλους της πολυαναμενόμενης ταινίας

Ο Ελληνοκύπριος Μίλτος Γερολέμου πρωταγωνιστεί στο επόμενο «Star Wars»
Μένει μόνιμα πλέον στο Λονδίνο, αλλά δεν έχει «αποκηρύξει» την ελληνοκυπριακή του ταυτότητα, κάτι που βέβαια μαρτυρά και το ελληνικότατο ονοματεπώνυμό του: Ο Μίλτος Γερολέμου μετά την μεγάλη του επιτυχία στο Game of Thrones κέρδισε επάξια και έναν από τους βασικούς ρόλους στο επόμενο «Star Wars». 

Μπορεί η επιτυχία του αυτή να θεωρείται έκπληξη, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του BBC, όμως οι φαν του Game of Thrones τον ξέρουν καλά: Υποδύθηκε τον χαρισματικό «δάσκαλο - εκπαιδευτής χορού» της Arya Stark, της μικρής πρωταγωνίστριας που ξέρει να χειρίζεται πλέον την «βελόνα», το σπαθί της άριστα, χάρις στα μαθήματά του!    

Ο Μίλτος Γερολέμου είναι ο δεύτερος από το καστ του Game of Thrones, που παίρνει βασικό ρόλο στο έβδομο επεισόδιο του Star Wars, μετά την Gwendoline Christie, η οποία υποδύεται την Μπριέν του Ταρθ στην επική σειρά. Εκτός από αυτούς, στη νέα ταινία του JJ Abrams θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και η βραβευμένη με Όσκαρ Λουπίτα Ντ'Όγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης