Αngelina Jolie: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Αngelina Jolie: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της

Μάθετε τα πάντα για το νυφικό της 37χρονης ηθοποιού που επέλεξε να φορέσει στον γάμο της με τον Brad Pitt

Αngelina Jolie: Όλες οι λεπτομέρειες για το νυφικό της
Τι νυφικό μπορεί να επέλεξε να φορέσει στο γάμο της η πιο όμορφη γυναίκα του πλανήτη; Η Angelina Jolie παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Brad Pitt στη Γαλλία φορώντας ένα απλό, λιτό, και παράλληλα πολύ εντυπωσιακό νυφικό.  Όπως έγινε γνωστό, το νυφικό ανήκει στον οίκο Versace και το επιμελήθηκε ο Luigi Massi. Η λευκή custom-made δημιουργία τόνιζε το μπούστο, ήταν από μετάξι και η ηθοποιός τη συνδύασε με λευκές γόβες από τον ίδιο οίκο.

Δεν ήταν όμως μόνο το νυφικό αυτό που έκανε εντύπωση. Ήταν το μακρύ πέπλο της κυρίας Pitt, το οποίο, όπως θα παρατηρήσετε και εσείς, είχε πάνω του σχέδια των παιδιών της. Με αυτήν την κίνηση η Angelina απέδειξε για ακόμη μία φορά πως προτεραιότητα για εκείνη είναι πάντα τα παιδιά της. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι μάλιστα που θεώρησαν την κίνησή της να φορέσει το πέπλο, κιτς, αλλά η ηθοποιός δεν επηρεάζεται από τέτοια σχόλια. ‘Ο,τι και να φορούσε πάλι καλλονή θα ήταν.

Όσο για το τι δήλωσε η νεόνυμφη για τον σχεδιαστή που επιμελήθηκε το νυφικό της; «Ο Luigi είναι σαν οικογένεια για μένα και εγώ δεν θα μπορούσα να φανταστώ κάποιον άλλον να σχεδιάζει το νυφικό μου. Ξέρει και νοιάζεται τα παιδιά μου και ήταν πολύ διασκεδαστική όλη η διαδικασία»

Κλείσιμο
Διαβάστε περισσότερα στο instyle.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης