Aubrey Plaza: Δεν θα έβγαινα ραντεβού μαζί μου!

Aubrey Plaza: Δεν θα έβγαινα ραντεβού μαζί μου!

Πόζαρε μόνο με το μαγιό της και αποκάλυψε τις ανασφάλειές της...

Aubrey Plaza: Δεν θα έβγαινα ραντεβού μαζί μου!
Μπορεί η Aubrey Plaza να απέκτησε… κακή φήμη για το περιστατικό με τον Kanye West στα MTV Movie Awards τον Απρίλιο, όμως η πρωταγωνίστρια του «Parks and Recreation» έχει βρει τον τρόπο να «εξηγήσει» γιατί αποφάσισε να το κάνει!
 
«Νομίζω ότι είναι καλύτερα να πάω εκεί έξω και να κάνω κάτι ενδιαφέρον από το να κάνω αυτό που όλοι περιμένουν», δήλωσε στην τελευταία της συνέντευξη στο περιοδικό GQ. «Και αυτό είναι κάτι που πάντα επιβραβεύεται», συνέχισε.
 
Η προσπάθεια της να «κλέψει» το βραβείο του Will Ferrell μπορεί να μην ήταν επιτυχής, ωστόσο τώρα που το όνομά της είναι συνώνυμο με τις... επικές διακοπές εν ώρα απονομής, η Plaza - που είχε το όνομα της νέας ταινίας της "The To-Do List" γραμμένο στο στήθος της, εκείνο το βράδυ – ελπίζει ότι την έκανε πιο διάσημη.
 
Κλείσιμο
Ίσως έτσι θα έχει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στην ταινία Catwoman κάποια μέρα, κάτι που όπως λέει είναι ο ρόλος των ονείρων της. «Θέλω να παίξω την Catwoman, και το θέλω σύντομα», δήλωσε η 29χρονη μελαχρινή ηθοποιός.
 
Φορώντας μόνο το μπικίνι της για λογαριασμό του GQ, η Aubrey κλέβει τις εντυπώσεις, ενώ εξηγεί στο περιοδικό ότι η αυτοπεποίθηση που έχει σήμερα απέχει κατά πολύ από εκείνη που είχε στο γυμνάσιο.

 

«Ήμουν μια πρώτης τάξεως… αποτυχημένη, οπότε είχα πολλά που έπρεπε να καταλάβω ‘πώς να ντυθείτε’ ή ‘πώς να φτιάξετε τα μαλλιά σας’», είπε. Παρόλο που πλέον είναι μακριά από τον παλιό κακό της εαυτό, φαίνεται ότι η Plaza δεν έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της και όσον αφορά τα… ερωτικά της! «Είμαι ο τελευταίος άνθρωπος στη γη με τον οποίο θα έβγαινα ποτέ ραντεβού», σημείωσε στο περιοδικό.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης