Aλ Πατσίνο: Βάζει την σύντροφό του να κάθεται πιο πίσω για να φαίνεται ψηλότερος

Aλ Πατσίνο: Βάζει την σύντροφό του να κάθεται πιο πίσω για να φαίνεται ψηλότερος

Αγκαλιά με την 37χρονη καλλονή, Lucila Sola, περπάτησε στο κόκκινο χαλί του 71ου Φεστιβάλ της Βενετίας, ο χολιγουντιανός σταρ- Το «τρικ» που σκαρφίστηκε  για να φαίνεται ψηλότερος από εκείνη

Aλ Πατσίνο: Βάζει την σύντροφό του να κάθεται πιο πίσω για να φαίνεται ψηλότερος
Αντάξιος...της 37χρονης συνοδού του, Lucila Sola, ήθελε να φανεί ο Αλ Πατσίνο με την εμφάνιση του, στο 71ο Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής (29/8) για να παραλάβει το βραβείο Mimmo Rotella. O 74χρονος χολιγουντιανός σταρ περπάτησε στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ με την -κατά πολύ- νεότερη του και εντυπωσιακή Lucila και πόζαραν μαζί  μπροστά στον φωτογραφικό φακό. Οι παπαράτσι παρατήρησαν ότι η όμορφη συνοδός του από την Αργεντινή, έκανε διακριτικά ένα βήμα πίσω, έτσι ώστε ο Αλ Πατσίνο να φαίνεται  ψηλότερος από εκείνη.




Κλείσιμο
Ο σπουδαίος ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο κοστούμι που συνδύασε με ένα μαύρο φουλάρι και μαύρα γυαλιά ηλίου, δίνοντας μία ροκ νότα στην εμφάνιση του. Η μελαχροινή καλλονή έλαμπε μέσα από την μπεζ-χρυσή δημιουργία με κρόσσια, που ανέδειξε με ασημένια βραχιόλα και ένα χρυσό δαχτυλίδι.


Το φετινό πρόγραμμα της Μόστρα φιλοξενεί δύο ταινίες του Πατσίνο, οι οποίες θα προβληθούν εκτός διαγωνιστικού. Στην πρώτη ταινία με τίτλο « Manglehorn», ο ηθοποιός ενσαρκώνει έναν μεσήλικα που έρχεται αντιμέτωπος με ένα έγκλημα που του κόστισε στο παρελθόν τον έρωτα της ζωής του. Το «The humbling» του Μπάρι Λέβινσον, είναι η δεύτερη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί ο χολιγουντιανός σταρ και βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Φίλιπ Ροθ. Στο φιλμ, ο Αλ Πατσίνο, θα ενσαρκώσει έναν ηθοποιό, ο οποίος μετά από μία σειρά αποτυχιών στην καριέρα του, γνωρίζει μία νεαρή λεσβία, με την οποία εμπλέκεται σε ένα παράξενο ερωτικό παιχνίδι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης