Πώς οι Brangelina έπιασαν στον... ύπνο τους παπαράτσι;

Πώς οι Brangelina έπιασαν στον... ύπνο τους παπαράτσι;

Αυτό το γάμο όλοι τον περίμεναν αλλά οι Χολιγουντιανοί αστέρες κατάφεραν να παντρευτούν υπό άκρα μυστικότητα - Οι κινήσεις των ηθοποιών που κράτησαν τους δημοσιογράφους μακριά από τον πανάκριβο Πύργο, όπου έγινε το μυστήριο

Πώς οι Brangelina έπιασαν στον... ύπνο τους παπαράτσι;
Έπειτα από εννέα χρόνια κοινής συμβίωσης και έξι παιδιά, η Angelina Jolie και ο Brad Pitt πήραν τη μεγάλη απόφαση! Το ζευγάρι είναι πλέον παντρεμένο και οι παπαράτσι το... φυσάνε και δεν κρυώνει, αφού οι Χολιγουντιανοί αστέρες κατάφεραν και κράτησαν αυτή την τόσο σημαντική στιγμή της ζωής τους μακριά από τα φλας της δημοσιότητας. Ούτε μία φωτογραφία με την Angelina νύφη και τον Brad γαμπρό, ούτε ένα στιγμιότυπο από το γάμο που όλοι περίμεναν...



Κλείσιμο
Η 39χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο 50χρονος Pitt ενώθηκαν το Σάββατο 23 Αυγούστου με τα ιερά δεσμά του γάμου στον πανάκριβο πύργο τους στη Νότια Γαλλία, τον Chateau Miraval, πιάνοντας κυριολεκτικά στον ύπνο τους δημοσιογράφους.

Όσο για το πώς η Angelina και ο Brad παντρεύτηκαν χωρίς κανείς να πάρει χαμπάρι; Την απάντηση δίνουν οι ειδικοί της βιομηχανίας του Χόλιγουντ λέγοντας: «Κρατώντας τη ζωή τους όσο πιο ιδιωτική γίνεται».



«Ξέρουν και οι δύο τόσο καλά πώς να διαχειρίζονται τα ΜΜΕ και να κρατάνε αυτά που πρέπει για τους ίδιους μέχρι τη στιγμή που θα είναι έτοιμοι να τα δημοσιοποιήσουν» λέει η αναπληρώτρια διευθύντρια ειδήσεων του περιοδικού «Us Weekly», Alisandra Puliti,συμπληρώνοντας πως τόσο η «Αngelina όσο και ο Brad ξέρουν από στρατηγική, δεν ήταν έκπληξη λοιπόν».



Από την πλευρά της, η οικοδέσποινα του talk show «Celebrity Corner» λέει πως «δεν αποτελεί έκπληξη που οι δυο τους δεν ενεπλάκησαν ποτέ σε όσα γράφονται στα περιοδικά για τη σχέση τους».

Επίσης, το γεγονός ότι μόνο οι δυο τους και τα έξι τους παιδιά γνώριζαν για το γάμο συνέβαλε ώστε το μυστήριο να γίνει υπό άκρα μυστικότητα. Αν η Angelina και ο Brad επέλεγαν να στείλουν προσκλήσεις στους καλεσμένους τότε «σίγουρα θα μάθαιναν για το γάμο και άλλοι» λέει η διοργανώτρια γάμων Marcy Blum.



Σε αντίθεση με άλλους celebrities, η Jolie και ο Pitt προτίμησαν να μην καλέσουν τους διάσημους φίλους τους παρά μόνο κάποιους συγγενείς και πολύ στενούς φίλους. Άλλωστε, όσο περισσότεροι οι καλεσμένοι τόσο μεγαλύτερη η πιθανότητα διαρροής της είδησης του γάμου.

Και ενώ άλλοι σταρ μοιράζονται σχεδόν καθημερινά προσωπικές τους στιγμές στα social media, ούτε η Angelina ούτε ο Brad επιδίδονται σε τέτοιες κινήσεις, αφού προτιμούν να κρατούν τις πιο ιδιωτικές τους στιγμές για τους ίδιους και την οικογένειά τους.



Τέλος, κανείς από τους νεόνυμφους δεν έκανε κάποια δημόσια εμφάνιση λίγες μέρες πριν την τέλεση του μυστηρίου αποφεύγοντας έτσι να μιλήσουν για τις φήμες που τους ήθελαν καιρό τώρα να παντρεύονται το καλοκαίρι.

Τελικά, οι φήμες επιβεβαιώθηκαν αλλά οι παπαράτσι την... πάτησαν κανονικά.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης