Jolie - Pitt: Οι «τρελές ερωτικές σκηνές» στη νέα τους ταινία

Jolie - Pitt: Οι «τρελές ερωτικές σκηνές» στη νέα τους ταινία

Ήρθε η ώρα οι δυο τους να ενώσουν τη λάμψη τους και να ξανασυναντηθούν στη μεγάλη οθόνη 

Jolie - Pitt: Οι «τρελές ερωτικές σκηνές» στη νέα τους ταινία
Eννέα χρόνια μετά την πρώτη κινηματογραφική συνάντηση της Angelina Jolie και του Brad Pitt στην ταινία «Mr and Mrs Smith», ταινία στην οποία οι δύο Χολιγουντιανοί αστέρες γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν, και ήρθε η ώρα οι δυο τους να ενώσουν τη λάμψη τους και να ξανασυναντηθούν στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνιστώντας στην ταινία την οποία σκηνοθετεί και γράφει η 39χρονη ηθοποιός, ενώ την παραγωγή της έχει αναλάβει ο 50χρονος Pitt.


Κλείσιμο

Ο λόγος για το φιλμ «By the sea», το οποίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές, είναι ένα δράμα σχέσεων. Μία ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού, που προσπαθεί να σώσει τον αποτυχημένο γάμο του, πηγαίνοντας διακοπές. Ωστόσο, κανείς δε γνωρίζει περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεσή του. Μόνο ότι θα γυριστεί στη Μάλτα. 

Σύμφωνα, πάντως, με το περιοδικό  «Us Weekly,», οι αγαπημένοι ηθοποιοί θα τολμήσουν να πρωταγωνιστήσουν σε «τρελές ερωτικές σκηνές» κάτι που ο Brad έχει αποφύγει από τότε που γνώρισε την Angelina. Όπως είπε πέρυσι στο περιοδικό «Esquire» ένας φίλος του γνωστού πρωταγωνιστή, ο «Brad από τότε που γνώρισε την Angelina έχει προσπαθήσει να μην γυρίζει ερωτικές σκηνές με άλλες ηθοποιούς. Ο ένας είναι τρελός για τον άλλο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης