Suri Cruise: Ψάχνει με αγγελίες το σκυλάκι που έχασε

Suri Cruise: Ψάχνει με αγγελίες το σκυλάκι που έχασε

Η Suri, με τη βοήθεια φυσικά της μαμάς Katie, έφτιαξε 50 αφίσες με τη φωτογραφία του σκυλιού και τις κόλλησε σε διάφορα σημεία κοντά στο νέο σπίτι της. Αυτός μάλιστα που θα βρει το σκυλάκι θα ανταμειφθεί με 1000 δολάρια

Suri Cruise: Ψάχνει με αγγελίες το σκυλάκι που έχασε
Το σκυλάκι που υιοθέτησε πριν από δυο εβδομάδες από κυνοκομείο του Λος Αντζελες έχασε την Κυριακή, 24 Αυγούστου, η 8χρονη κόρη του Tom Cruise, Suri, και είναι, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα απαρηγόρητη. Το σκυλάκι αυτό, ράτσας τσιουάουα, ήταν ενός χρόνου, θηλυκό και το έφερε η μικρή πριν από λίγο καιρό στο νέο της σπίτι στο Calabasas της Καλιφόρνια δίνοντάς του όνομα Honey.

Η Suri, με τη βοήθεια φυσικά της μαμάς Katie, έφτιαξε 50 αφίσες με τη φωτογραφία του σκυλιού και τις κόλλησε σε διάφορα σημεία κοντά στο νέο σπίτι της. Αυτός μάλιστα που θα βρει το σκυλάκι θα ανταμειφθεί με 1000 δολάρια.

Η Suri είχε βγάλει το κολάρο του σκυλιού με τα στοιχεία του και έπαιζε στην αυλή του σπιτιού της. Η πόρτα όμως της αυλής ήταν λίγο ανοιχτή και κάποια στιγμή το σκυλάκι έφυγε έξω και εξαφανίστηκε. Η περιοχή είναι γεμάτη από κογιότ και συχνά τα μικρά σκυλιά πέφτουν θύματά τους.

Κλείσιμο










Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης