Nicole Kidman: Δέχεται επίθεση από βαμπίρ

Nicole Kidman: Δέχεται επίθεση από βαμπίρ

Οσο για τα επαγγελματικά της, μετά τη συνεργασία τους στην ταινία του 2013 “Ο Κύκλος των Αναμνήσεων”, η Kidman συνεργάζεται και πάλι με τον Colin Firth στο θρίλερ μυστηρίου “Before You Go To Sleep” που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο

Nicole Kidman: Δέχεται επίθεση από βαμπίρ
Στο φακό του φωτογράφου Steven Klein πόζαρε η Αυστραλέζα ηθοποιός Nicole Kidman για μια διαφορετική από τα συνηθισμένα φωτογράφηση του περιοδικού “Interview” του Σεπτεμβρίου, όπου την παρουσιάζει να δέχεται επίθεση από ένα βαμπίρ. Η 47χρονη Kidman φιλοξενείται και σε ένα από τα 6 εξώφυλλα του τεύχους φορώντας Prada.
 


Κλείσιμο
Οσο για τα επαγγελματικά της, μετά τη συνεργασία τους στην ταινία του 2013 “Ο Κύκλος των Αναμνήσεων”, η Kidman συνεργάζεται και πάλι με τον Colin Firth στο θρίλερ μυστηρίου “Before You Go To Sleep” που θα βγει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.



H ταινία βασίζεται στο ομότιτλο best seller του S.J Watson και παρακολουθεί της ζωή της μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τη μνήμη της. Η ηρωίδα ξυπνάει κάθε πρωί χωρίς να θυμάται τίποτα από τη ζωή της και o σύζυγός της είναι υποχρεωμένος να της υπενθυμίζει κάθε μέρα ποιος είναι. 


















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης