Kylie Minogue: Διακοπές στο πολυτελές σκάφος του Stefano Gabbana

Kylie Minogue: Διακοπές στο πολυτελές σκάφος του Stefano Gabbana

H 46χρονη Kylie εμφανίστηκε στο σκάφος φορώντας ένα μαύρο σέξι κομπινεζόν, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της. Καλλίγραμμα και γυμνασμένα τα πόδια της από τη μία, παγωμένο και ανέκφραστο, το πρόσωπό της από τα μπότοξ από την άλλη

Kylie Minogue: Διακοπές στο πολυτελές σκάφος του Stefano Gabbana
Βούλιαξε η Ibiza στην Ισπανία φέτος καθώς ο ένας μετά τον άλλον οι χολιγουντιανοί σταρ παρελαύνουν από τις παραλίες του νησιού. Αυτές τις μέρες τον ήλιο και τη θάλασσα του δημοφιλούς νησιού απολαμβάνει και η Αυστραλέζα ποπ σταρ Kylie Minogue, η οποία κάνει διακοπές στο σκάφος του καλού της φίλου Stefano Gabbana, ενός από το γνωστό ιταλικό δίδυμο σχεδιαστών Dolce & Gabbana.

H 46χρονη Kylie εμφανίστηκε στο σκάφος φορώντας ένα μαύρο σέξι κομπινεζόν, το οποίο άφηνε ακάλυπτα τα καλλίγραμμα και γυμνασμένα πόδια της. Καλλίγραμμα και γυμνασμένα τα πόδια της από τη μία, παγωμένο και ανέκφραστο, το πρόσωπό της από τα μπότοξ από την άλλη.

Η αγαπημένη μας κατά τα άλλα Kylie έδωσε ένα φιλί στον Stefano και έκατσε με την παρέα του. Λίγη ώρα μετά ο γνωστός σχεδιαστής φόρεσε μαύρο φανελάκι και αθλητικό σορτσάκι και έκανε γυμναστική και ασκήσεις στρέτσινγκ σε μια μεριά του σαλονιού του σκάφους. Κάπου εκεί κοντά οι παπαράτσι εντόπισαν αυτές τις μέρες και τη Madonna να κάνει και αυτή γυμναστική στο πολυτελές σκάφος της.


Κλείσιμο






















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης