Madonna: Δείτε τη να κάνει γιόγκα πάνω σε σκάφος

Madonna: Δείτε τη να κάνει γιόγκα πάνω σε σκάφος

Και φυσικά η 56χρονη κυρία της ποπ δεν θα μπορούσε να είναι κάτω από τον ήλιο με μαγιό ή χωρίς γυαλιά καθώς είναι γνωστή για τα προληπτικά μέτρα που παίρνει όταν βγαίνει στην παραλία ή τη θάλασσα

Madonna: Δείτε τη να κάνει γιόγκα πάνω σε σκάφος
Φανατική της γιόγκα εδώ και πολλά χρόνια η Αμερικανίδα ποπ σταρ Madonna δεν σταματάει να γυμνάζεται ακόμα και στις διακοπές της. Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι την εντόπισε στο πολυτελές σκάφος που κάνει τις διακοπές στην Ευρώπη- αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στην Ibiza)-να κάνει διάφορες ασκήσεις γιόγκα, μεταξύ αυτών και στρέτσινγκ- με τη βοήθεια ενός καλού της φίλου με τον οποίο κάνουν μαζί διακοπές.



Κλείσιμο
Και φυσικά η 56χρονη κυρία της ποπ δεν θα μπορούσε να είναι κάτω από τον ήλιο με μαγιό ή χωρίς γυαλιά καθώς είναι γνωστή για τα προληπτικά μέτρα που παίρνει όταν βγαίνει στην παραλία ή τη θάλασσα. Οπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν λόγω του λευκού δέρματός της καίγεται εύκολα. Και οι ρυτίδες από τον ήλιο δεν είναι κάτι που θα ήθελε. Για αυτό και και στις φωτογραφίες τη βλέπουμε ντυμένη με φόρμες και τα σχετικά, και απαραιτήτως με γυαλιά ηλίου.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης