Δείτε την Τζένιφερ Γκάρνερ να ρίχνει κουβά με παγάκια στον Μπεν Άφλεκ!

Δείτε την Τζένιφερ Γκάρνερ να ρίχνει κουβά με παγάκια στον Μπεν Άφλεκ!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ πέταξε ένα κουβά με παγάκια στον σύζυγό της, ηθοποιό Μπεν Άφλεκ για καλό σκοπό...

Δείτε την Τζένιφερ Γκάρνερ να ρίχνει κουβά με παγάκια στον Μπεν Άφλεκ!
Συμμετέχοντας στην εκστρατεία για την χρηματοδότηση της έρευνας  για την ασθένεια ALS (αμυοτροφική πλευρική σκλήρυνση), η  ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ περιέλουσε με ένα κουβά γεμάτο παγάκια τον διάσημο σύζυγό της, ηθοποιό Μπεν Άφλεκ.


 
Κλείσιμο
Σύμφωνα με την νέα τάση που έχει «κατακτήσει» το Facebook και λέγεται «Ice Bucket Challenge», πολλές διασημότητες περιλούουν τον εαυτό τους με παγωμένο νερό και μετά κατονομάζουν τους φίλους τους που θα κάνουν το ίδιο μέσα σε 24 ώρες και θα δωρίσουν εκατό δολάρια στην εκστρατεία για την καταπολέμηση της ανίατης νόσου.



 Ο Μπεν Άφλεκ στάθηκε ψύχραιμος στην άκρη της πισίνας δέχθηκε την ψυχρολουσία από την όμορφη γυναίκα του και υποσχέθηκε ότι θα γίνει και αυτός δωρητής στην εκστρατεία για την έρευνα της ALS. Στη συνέχεια ο ηθοποιός όρισε τρεις φίλους του να συμμετάσχουν στο «παγωμένο μπουγέλωμα»- τους Τζίμι Κίμελ, Μάτ Ντέιμον και Νιλ Πάτρικ Χάρις - ενώ έσπρωξε την σύζυγό του μέσα στην πισίνα!

Φαίνεται ότι το διάσημο ζευγάρι διασκέδασε με την διαδικασία του «μπουγελώματος» και τα τρία παιδιά τους ακούγονται στο βίντεο να ξεσπούν σε γέλια βλέποντας τους γονείς τους να βουτούν στην πισίνα. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης