Beyonce-Jay Z: «Ναυαγεί» ο γάμος τους;

Beyonce-Jay Z: «Ναυαγεί» ο γάμος τους;

Σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι το περιστατικό με τη Solange - Πότε έπαψαν να είναι το πιο αγαπημένο ζευγάρι της «showbiz» - Τα ψέματα και τα... τσιλιμπουρδίσματα των δύο σταρ

Beyonce-Jay Z: «Ναυαγεί» ο γάμος τους;
Μπορεί εκείνοι να παρουσιάζονταν ως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στην αμερικανική showbiz, όμως κάτι τέτοιο είχε σταματήσει να συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα χρήματα, όμως, ήταν πολλά, η κοινή τους περιουσία τεράστια και γι' αυτό έπρεπε να παραμένουν μαζί και να δείχνουν αγαπημένοι.

Αλλωστε, το συντηρητικό αμερικανικό κοινό ποτέ δεν καλοείδε τους χωρισμένους. Ο λόγος φυσικά για την 32χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια της r'n'b Beyonce και τον 44χρονο σύζυγό της Jay Z, τους οποίους τα τελευταία δημοσιεύματα του αμερικανικού tabloid Τύπου θέλουν να οδηγούνται πια με μαθηματική ακρίβεια στο διαζύγιο.

Βέβαια, τα προβλήματα του ζευγαριού, για όσους ξέρουν, δεν ξεκίνησαν από το περιβόητο χαστούκι που έδωσε πριν από λίγο καιρό στο ασανσέρ η αδερφή της Beyonce, Solange, στον Jay Z, ούτε από τους συχνούς πρόσφατους τσακωμούς τους ζευγαριού.

Κλείσιμο
Τα προβλήματα του ζευγαριού υπάρχουν εδώ και χρόνια καθώς, σύμφωνα πάντα με τα κατά καιρούς δημοσιεύματα, όχι μόνο ο κύριος Jay Z αλλά και η ίδια η Beyonce είχαν τα... τσιλιμπουρδίσματά τους.

Βέβαια, ο γνωστός ράπερ ήταν περισσότερο άπιστος κατά τη διάρκεια του συζυγικού τους βίου, αλλά μάλλον αυτό πια δεν έχει και πολλή σημασία. Ετσι, σύμφωνα με τον tabloid Τύπο, το διαζύγιο είναι ζήτημα χρόνου για το πάμπλουτο ζευγάρι της αμερικανικής μουσικής σκηνής.

Φυσικά, το συμβάν με τον Jay Z και τη Solange ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, καθώς μετά από αυτό συνέβησαν διάφορα που έδειχναν το αναπόφευκτο τέλος. Οπως το το ότι η Beyonce “έσβησε” ένα τατουάζ που είχε στο δάχτυλό της και συμβόλιζε το γάμο της.

Επίσης, λίγες μέρες μετά, σε κοινό σόου που έδωσε το ζευγάρι στο Cincinnati των Ηνωμένων Πολιτειών, η τραγουδίστρια άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού “Resentment”, δείχνοντας στο κοινό ότι κάτι συμβαίνει. Ενα μήνα μετά, δημοσιεύματα έγραφαν ότι το ζευγάρι ήδη βρίσκεται στη διαδικασία χωρισμού της τεράστιας περιουσίας του.

Βέβαια και οι δύο γνώριζαν και γνωρίζουν καλά τη δημοσιότητα και το κέρδος τους από αυτή. Για το λόγο αυτό φρόντισαν για πολύ καιρό να κρύβουν επιμελώς τα προβλήματά τους και να δείχνουν αγαπημένοι.

Αυτόν φυσικά τον καιρό φρόντισαν να τακτοποιήσουν οικονομικές εκκρεμότητες, να μεγαλώσουν όσο μπορούσαν την περιουσία τους και να μοιράσουν όσα απέκτησαν από κοινού όλα αυτά τα χρόνια.

Οι φήμες λοιπόν λένε ότι το επίσημο τέλος του γάμου θα δοθεί στις 13 Σεπτεμβρίου.

Η Beyonce και ο Jay Z παντρεύτηκαν μυστικά τον Απρίλιο του 2008 μετά από αρκετά χρόνια σχέσης. Εχουν μαζί μια κόρη, τη δύο χρόνων Blue Ivy Carter. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης