Απόβαση αστέρων στις Κροατικές ακτές

Απόβαση αστέρων στις Κροατικές ακτές

Κίρα Νάιτλι,  Έλεν ντε Τζένερις, Σλάβιτσα Έκλεστον,  Χουάν Μάτα και Μπλέικ Γκρίφιν ήταν μερικά από τα ονόματα που εντόπισε ο φωτογραφικός φακός

Απόβαση αστέρων στις Κροατικές ακτές
Απόβαση αστέρων πραγματοποιήθηκε στις ακτές της Αδριατικής, αφού μεγάλα ονόματα του διεθνούς jet set επέλεξαν τα δημοφιλή  θέρετρα της Κροατίας, Χβαρ και  Ντουμπρόβνικ για τις φετινές τους αποδράσεις.

Οι παραλίες, ο πολιτισμός, η γαστρονομία και η έντονη νυχτερινή ζωή που συνδυάζουν οι δύο δημοφιλείς προορισμοί αποτελούν δέλεαρ για τους διάσημους αστέρες.

Η Βρετανίδα ηθοποιός Κίρα Νάιτλι που έγινε ευρέως γνωστή από τις ταινίες «Πειρατές της Καραϊβικής», «Άννα Καρένινα» και «Αγάπη είναι», πέρασε κάποιες ημέρες στο Χβαρ , στο πλαίσιο του μουσικό φεστιβάλ «For Festival», στο οποίο πήρε μέρος ο σύζυγός της, Τζέιμς Ράιτον με την μπάντα του, «Klaxons».


Κλείσιμο

Στο δημοφιλές θέρετρο της Αδριατικής είδαμε όμως και την Αμερικανίδα παρουσιάστρια τηλεοπτικών εκπομπών, Έλεν ντε Τζένερις μαζί με την σύντροφό της Πόρσια ντε Ρόσι.

Οι δυο τους, που δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν εκτός από το Χβαρ και το Ντουμπρόβνικ, σύμφωνα με τα έντυπα της Κροατίας κατέφθασαν στην περιοχής με ένα γιοτ 30 εκ. δολαρίων, το οποίο φέρονται να νοίκιασαν προς 250.000 δολάρια για μία εβδομάδα.

Η Σλάβιτσα Έκλεστον, πρώην σύζυγος του γενικού διευθυντή του πρωταθλήματος της Formula 1, Μπερνιέ Έκλεστον επισκέφθηκε το Ντουμπρόβνικ προκειμένου να παραστεί στο γάμο του Βόσνιου, συνθέτη, στιχουργού και τραγουδιστή Χάρις Τζίνοβιτς. Η Σλάβιτσα Έκλεστον, που κατάγεται από την Ριέκα, φροντίζει να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι τις κροατικές ακτές.

Στην ακτές τις Αδριατικής όμως, ο φωτογραφικός φακός εντόπισε και μεγάλα ονόματα του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου, που έκαναν ένα διάλειμμα από τις προπονήσεις τους και φόρτισαν τις μπαταρίες τους, ώστε να επιστρέψουν δριμύτεροι στις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. 



Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χουάν Μάτα επισκέφθηκε το Χβαρ, το Σπλιτ και το Ντουμπρόβνικ και δήλωσε γοητευμένος από τις φυσικές ομορφιές και τους ανθρώπους.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής και παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, Μπάστιαν Σβαϊνστάικγερ αποδέχθηκε την πρόσκληση του δημάρχου του Ντουμπρόβνικ, Άντρο Βλάχουσιτς και παρέστη σε επίσημο δείπνο ενώ έκανε βόλτα στην παλιά πόλη.

Εκεί βρέθηκαν και οι συμπαίκτες του στην Εθνική Γερμανίας, Μάνουελ Νόιερ και Μάτς Χούμελς, οι οποίοι πέρασαν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών στις δαλματικές ακτές. 

Σύμφωνα με το βαλκανικό ερευνητικό δίκτυο BIRN, ο  Μάνουελ Νόιερ προτίμησε την Μπρέλα ενώ ο  Μάτς Χούμελς, διέμεινε σε  βίλα στην Ποσεντάριε στη βόρεια Δαλματία.



Ο κορυφαίος μπασκετμπολίστας στον κόσμο, Μπλέικ Γκρίφιν και οι συμπαίκτες του, Ντε Άντρε Τζόρνταν και Ρέτζι Μπούλοκ βρέθηκαν με την σειρά τους στο Ντουμπρόβνικ και μάλιστα τουρίστες στην παραλία Μπάνια είχαν την ευκαιρία να τους απολαύσουν σε άλματα και καρφώματα.

Διέμειναν επίσης στο Χβαρ ως φιλοξενούμενοι του νεαρού Κροάτη ποδοσφαιριστή, Άλεν Χαλίλοβιτς, που πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα.

Ο Νίκολα Καράμπατιτς, κροατικής καταγωγής και ένας από τους καλύτερους παίκτες του χαντμπολ πέρασε τις φετινές του διακοπές στην πόλη Τρόγκιρ με τον αδερφό και συμπαίκτη του, Λούκα και έκαναν εξορμήσεις στο Εθνικό Πάρκο των λιμνών Πλίτβιτσε.

Τέλος την Κροατία επισκέφθηκε -για πρώτη φορά φέτος- και η Σερένα Ουίλιαμς, μία από τις κορυφαίες τενίστριες στον κόσμο, η οποία επέλεξε για διαμονή τις παραλιακές πόλεις Ούμαγκ και Πόρετς, στη χερσόνησο της Ίστρια.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης