O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram

O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram

Δείτε το στιγμιότυπο που «ανέβασε» - Ο Οrlando με το κεφάλι κατεβασμένο φαίνεται στενοχωρημένος - Η επιλογή της φωτογραφίας από τον Justin δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο νεαρός ποπ σταρ μάλλον έψαξε πολύ για να τον βρει σε μία από τις πιο κακές τους στιγμές.

O Bieber συνεχίζει τον... «πόλεμο» με τον Orlando: Τον χλευάζει στο Instagram
Δε λέει να ηρεμήσει ο Justin Bieber, αφού μετά τον καβγά του με τον Orlando Bloom για τα μάτια της ωραίας Miranda Kerr, ο νεαρός τραγουδιστής συνεχίζει να «παρενοχλεί» και να κοροϊδεύει τον γνωστό ηθοποιό.

Αφού, λοιπόν, άφησε υπονοούμενα αναφορικά με τη σχέση του με το διάσημο μοντέλο της Victoria' s Secret και πρώην σύζυγο του Bloom και αφού «ανέβασε» στο Instagram μία σέξι φωτογραφία της Αυστραλής καλλονής -την οποία αμέσως κατέβασε-, ο 20χρονος Justin επανέρχεται με μία καθόλου κολακευτική φωτογραφία του 37χρονου ηθοποιού. Ο Οrlando με το κεφάλι κατεβασμένο φαίνεται στενοχωρημένος.

Η επιλογή της φωτογραφίας από τον Justin δεν είναι καθόλου τυχαία αφού ο νεαρός ποπ σταρ μάλλον έψαξε πολύ για να τον βρει σε μία από τις πιο κακές τους στιγμές. 

Κλείσιμο


Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν στο εστιατόριο «Cipriani» στην Ίμπιζα, όταν ο ηθοποιός αγνόησε επιδεικτικά τον τραγουδιστή που του έτεινε το χέρι για να τον χαιρετήσει την ώρα που έφευγε.

Εκνευρισμένος, ο Justin είπε στον Οrlando πως η πρώην γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του, Miranda Kerr, ήταν «πολύ καλή», αφήνοντας να εννοηθεί πως είχαν συνευρεθεί σεξουαλικά.

Η συνέχεια δόθηκε έξω από το «Cipriani» και μέρος του καβγά έχει καταγραφεί σε βίντεο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα το TMZ.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης