Lily Allen: Με μπικίνι και λίγη κυτταρίτιδα

Lily Allen: Με μπικίνι και λίγη κυτταρίτιδα

Η 29χρονη μητέρα δυο παιδιών, εμφανώς αδυνατισμένη αλλά με λίγη κυτταρίτιδα, εμφανίστηκε φορώντας ένα διαφορετικών χρωμάτων πάνω και κάτω μπικίνι

Lily Allen: Με μπικίνι και λίγη κυτταρίτιδα
Στη Νέα Υόρκη βρίσκεται αυτές τις μέρες η Βρετανίδα τραγουδίστρια Lily Allen, την οποία ο φωτογραφικός φακός “συνέλαβε” να κάνει μπάνιο στην πισίνα του πολυτελούς ξενοδοχείου που διαμένει. Η 29χρονη μητέρα δυο παιδιών, εμφανώς αδυνατισμένη αλλά με λίγη κυτταρίτιδα, εμφανίστηκε φορώντας ένα διαφορετικών χρωμάτων πάνω και κάτω μπικίνι.

Πριν από τη Νέα Υόρκη η Allen επισκέφτηκε την Αυστραλία για μια συναυλία στο ετήσιο φεστιβάλ Splendour in the Grass, στο Byron Bay, κοντά στη Νέα Νότια Ουαλία. Κατά την προσγείωσή της στο αεροδρόμιο η τραγουδίστρια ζήτησε να συλληφθεί, για πλάκα, από την αστυνομία.

Η λήψη της ψεύτικης σύλληψης, που δημοσιεύθηκε στο λογαριασμό της Allen στο Twitter, τον οποίο ακολουθούν περίπου 4.8 εκατομμύρια fans, δείχνει την ποπ σταρ γονατισμένη με σκυφτό το κεφάλι της, καθώς ένας αστυνομικός κρατάει με χειροπέδες τα χέρια της πίσω από την πλάτη της. Η εικόνα, με τη λεζάντα '#uhoh', συγκέντρωσε περισσότερα από 7.700 likes στο Instagram και εκατοντάδες retweets πριν κατεβεί από το Twitter.

Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης