Irina Shayk: Ο 13ος άθλος του Ηρακλή!

Irina Shayk: Ο 13ος άθλος του Ηρακλή!

Δείτε την καλλονή σύντροφο του Cristiano Ronaldo να μοιράζει χαμόγελα, φιλιά και... εγκεφαλικά στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Hercules»

Irina Shayk: Ο 13ος άθλος του Ηρακλή!
Η κινηματογραφική μεταφορά του «Ηρακλή», με πρωταγωνιστή τον Dwayne «The Rock» Johnson, δεν είναι απλά άλλη μια χολιγουντιανή υπερπαραγωγή, βασισμένη στην ελληνική μυθολογία -με διάφορες... παραλλαγές, πάντως, ως είθισται, για τις ανάγκες της κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Η νέα ταινία, η οποία προβάλλεται από τις 24 Ιουλίου και στη χώρα μας, «σηματοδοτεί» και το κινηματογραφικό ντεμπούτο της Irina Shayk.

Η Ρωσίδα καλλονή, σύντροφος του Πορτογάλου σταρ του ποδοσφαίρου, Cristiano Ronaldo, έχοντας ήδη διαγράψει μια λαμπερή πορεία στις πασαρέλες και τα editorial μόδας, δοκιμάζει τώρα την τύχη της και στη μεγάλη οθόνη, αναγκάζοντας και τον κινηματογραφικό φακό να της «υποκλιθεί».

Κάτι τέτοιο, όπως ήταν φυσικό, συνέβη και στην παγκόσμια πρεμιέρα του φιλμ, που πραγματοποιήθηκε στις 23 Ιουλίου στο Λος Άντζελες

Κλείσιμο














 



Τόσο τα βλέμματα όλων όσο και τα φλας των φωτογράφων ήταν στραμμένα πάνω της και εκείνη, με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα στις αποχρώσεις του κόκκινου, δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο, μοιράζοντας απλόχερα χαμόγελα, φιλιά και... εγκεφαλικά!

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης