Peaches Geldof: Μου έκρυβε ότι ήταν εθισμένη, δηλώνει ο άνδρας της

Peaches Geldof: Μου έκρυβε ότι ήταν εθισμένη, δηλώνει ο άνδρας της

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το θάνατο της Peaches Geldof, επιβεβαιώνονται οι αρχικοί ισχυρισμοί, που έκαναν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών

Peaches Geldof: Μου έκρυβε ότι ήταν εθισμένη, δηλώνει ο άνδρας της
Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το θάνατο της Peaches Geldof, επιβεβαιώνονται οι αρχικοί ισχυρισμοί, που έκαναν λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Η κόρη του Bob Geldof άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της, ύστερα από υπερβολική δόση ηρωίνης και άλλων ναρκωτικών ουσιών, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.
  
Το σώμα της νεαρής γυναίκας έφερε τραύματα από τις ενέσεις, ενώ στο αίμα της ανιχνεύτηκαν  ναρκωτικές ουσίες, όπως κωδεΐνη, μεθαδόνη και μορφίνη, ενώ "μοιραία" ήταν και τα επίπεδα της ηρωίνης. 
Κλείσιμο


Ο παθολόγος
Peter Jerreat δήλωσε στο βρετανικό δικαστήριο: «Η μεθαδόνη είχε μεταβολιστεί από ηρωίνη. Τα επίπεδα ηρωίνης στο αίμα της ήταν πολύ υψηλά και αυτά την σκότωσαν. Ο εγκέφαλος ήταν ελαφρά πρησμένος από την έλλειψη οξυγόνου, αλλά τα υπόλοιπα όργανα ήταν σε φυσιολογική μορφή».


Ο σύζυγός της
, Thomas Cohen, δήλωσε στο δικαστήριο ότι την βρήκε στο βοηθητικό υπνοδωμάτιο που χρησιμοποιούσαν και οι δύο τους σποραδικά, όταν κοιμούνταν τα παιδιά τους.

Όταν ρωτήθηκε αν η σύζυγός του ήταν εθισμένη στην ηρωίνη, απάντησε «ναι». Δήλωσε οτι τα τελευταία χρόνια λόγω του εθισμού της ήταν σε πρόγραμμα απεξάρτησης και φυσικά έκανε εβδομαδιαία τεστ, τα οποία του δήλωνε ότι ήταν πάντοτε καθαρά.

Σε ερωτηση του δικαστηρίου, αν θεωρεί οτι του έλεγε ψέμματα για τα αποτελέσματα, ο μουσικός απάντησε «ναι».

Ο αστυνομικός που ερεύνησε την υπόθεση, δήλωσε πως ο σύζυγός της την έψαχνε αρκετή ώρα, καθώς είχε πάει να αφήσει τα παιδιά τους στους παππούδες τους, ώστε να δουλέψουν σε κάποια νέα πρότζεκτ απερίσπαστοι.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης