Η σκληρή δήλωση της Kim Kardashian για τον αδερφό της

Η σκληρή δήλωση της Kim Kardashian για τον αδερφό της

«Είμαστε όλοι εδώ για να του προσφέρουμε βοήθεια και αυτός δεν τη δέχεται, οπότε λοιπόν δεν τρέφω καμία συμπόνια»

Η σκληρή δήλωση της Kim Kardashian για τον αδερφό της
Μετά την αισθητή απουσία του από τον γάμο της αδερφής του Kim τον περασμένο Μάιο και τις δηλώσεις του ότι δεν έλαβε ποτέ προσκλητήριο, ο Rob Kardashian, βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο.

Φαίνεται πως τα πράγματα για τον 27χρονο άντρα το τελευταίο διάστημα δεν πάνε τόσο καλά και η κατά έξι χρόνια μεγαλύτερή του Kim, δεν είναι διατεθειμένη να τον «νταντέψει». Στο επεισόδιο του «Keeping Up With the Kardashians» της Κυριακής, ο Rob δεν εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο για το ταξίδι της οικογένειας στην Ταϊλάνδη. Αν και η αδελφή Khloe ανησυχούσε πολύ, η Kim … δεν ασχολήθηκε και τόσο. Η 33χρονη τηλεπερσόνα δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είμαστε όλοι εδώ για να του προσφέρουμε βοήθεια και αυτός δεν τη δέχεται, οπότε λοιπόν δεν τρέφω καμία συμπόνια. Ανήκω στους ανθρώπους που δείχνουν την αγάπη τους με πιο σκληρό τρόπο. Η προσωπικότητα μου είναι “Εντάξει, παραπονιέσαι, δεν σου αρέσει, σήκω πάνω και κάνε κάτι γι΄αυτό”».

Όμως τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα σύμφωνα με την την 30χρονη αδερφή του Khloe, η οποία είπε στην κάμερα ότι ο Rob δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο το θέμα με το βάρος του, αλλά και το χωρισμό της αδερφής του από τον Lamar Odom – κάτι το οποίο του στοίχισε πολύ καθώς ήταν πολύ κοντινός του φίλος.

Κλείσιμο

Διαβάστε περισσότερα στο 
www.peoplegreece.com
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης