Ronaldo – Shayk στην Ελούντα της Κρήτης

Ronaldo – Shayk στην Ελούντα της Κρήτης

Ποιος είπε ότι έχει φύγει από τη χώρα μας;

Ronaldo – Shayk στην Ελούντα της Κρήτης
Ο Cristiano Ronaldo κάνει με απλά λόγια.. ζωάρα! Και δεν είναι δύσκολο κανείς να το αντιληφθεί: ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, λόγω του σύντομου αποκλεισμού της Εθνικής ομάδας της Πορτογαλίας από το Μουντιάλ, έχει ξεκινήσει ήδη τις διακοπές του.
 
Πριν από μερικές ημέρες, ο φακός τον εντόπισε στη Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις, μετά βρέθηκε στην αγκαλιά της αγαπημένης του Irina Shayk, βγάζοντας μαζί της selfie, αλλά όπως φαίνεται δεν είχε φύγει ακόμα από τη χώρα μας!

Κλείσιμο

 
Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United φαίνεται ότι απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα του Αιγαίου μαζί με την σύντροφό του, την οποία θαύμασαν και από ψηλά, κάνοντας βόλτα με ελικόπτερο! Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Ronaldo μοιράστηκε φωτογραφία του στο πλευρό της Ρωσίδας καλλονής μπροστά από ένα ελικόπτερο, γράφοντας: «πρωινή βόλτα».


 
Το βράδυ της Κυριακής, δε, ο Ronaldo «ανέβασε» ακόμα μια φωτογραφία του με… λάσπη στο πρόσωπο. Εκτός δηλαδή από τις περιποιήσεις που δέχεται από την Shayk, ο 29χρονος πόζαρε έξω από ένα σπα, με φόντο το ηλιοβασίλεμα!


 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, οι δυο τους, αν και δεν έχουν αποκαλύψει που τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες και παρά τις φήμες που τους ήθελαν να χωρίζουν, μακριά από τους παπαράτσι, απολαμβάνουν τις ανέσεις πολυτελούς ξενοδοχείου στην Ελούντα της Κρήτης.
 
Λέγεται μάλιστα ότι η υπερπολυτελής σουίτα την οποία επέλεξαν για τη διαμονή τους στοιχίζει αρκετές χιλιάδες ευρώ τη βραδιά.


 
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα και η selfie του ζευγαριού είναι τραβηγμένη σε… ελληνικό έδαφος!


 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης