Beyonce: Εκανε το κοινό να παραμιλάει με το μαύρο σύνολό της

Beyonce: Εκανε το κοινό να παραμιλάει με το μαύρο σύνολό της

Σούπερ αποκαλυπτική εμφάνιση στο Μαϊάμι – Έδειξε στο κοινό και πλάνα από το γάμο της

Beyonce: Εκανε το κοινό να παραμιλάει με το μαύρο σύνολό της
Η πολυαναμενόμενη περιοδεία της Beyoncé και του Jay Z «On The Tour» ξεκίνησε και οι θαυμαστές του διάσημου ζευγαριού έμειναν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αγαπημένων τους σταρ, το βράδυ της Τετάρτης στο Μαϊάμι της Φλόριντα.



Κλείσιμο
Η 32χρονη Beyoncé άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό όταν εμφανίστηκε στη σκηνή για να ερμηνεύσει την επιτυχία της «Baby Boy» με ένα μαύρο κορμάκι το οποίο άφηνε σε... κοινή θέα τα οπίσθιά της!





Στη συνέχεια η τραγουδίστρια εμφανίστηκε με ένα δίχτυ στο πρόσωπο, ενώ ο Jay Z τη συνόδευσε στο «Bonnie & Clude» με μπλουζάκι με την αμερικανική σημαία και δερμάτινο τζάκετ.



Πάντως, οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού Beyoncé και Jay Ζ, οι οποίοι παντρεύτηκαν το 2008, αποφάσισαν να μοιραστούν με τους θαυμαστές τους και κάποια πλάνα από το «μυστικό» γάμο τους.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό τους αποθέωσε, ενώ το ζευγάρι βρήκε την ευκαιρία να αποδείξει δημοσίως ότι έχει ξεπεράσει τα όποια προβλήματα φημολογούνταν πως υπήρχαν στη σχέση τους, έπειτα και από το... βίαιο σκηνικό με την επίθεση της αδερφής της Beyoncé στον Jay Z.











Δείτε τα βίντεο από τη σέξι εμφάνιση της τραγουδίστριας







Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης