Mila Kunis: Μακριά από τον παλιό σέξι εαυτό της

Mila Kunis: Μακριά από τον παλιό σέξι εαυτό της

Η αγαπημένη των αντρών Mila το έχει μάλλον παρακάνει, καθώς εμφανίζεται περισσότερο ως μια θεία της από το χωριό παρά ως την παλιά καυτή ηθοποιό που τρέλαινε τους άντρες στις φωτογραφήσεις της


Mila Kunis: Μακριά από τον παλιό σέξι εαυτό της
Απέχοντας πολύ από τον παλιό σέξι εαυτό της η 30χρονη ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός Mila Kunis δείχνει πολύ διαφορετική τώρα που είναι έγκυος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της μάλιστα στο γνωστό γυναικείο περιοδικό «Cosmopolitan» η γυναίκα που έχει ψηφιστεί πολλές φορές στο παρελθόν από τα αντρικά περιοδικά ως η πιο σέξι γυναίκα στον κόσμο δήλωσε ότι δεν νομίζει ότι είναι σέξι. Και το αποδεικνύει αυτό με έργα, όχι μόνο από τότε που γνώρισε τον αγαπημένο της, Ashton Kutcher, αλλά και από τη στιγμή που έμεινε έγκυος. Εντάξει όχι ότι τα ρούχα εγκυμοσύνης είναι και τα πιο σέξι ρούχα στον κόσμο αλλά η αγαπημένη των αντρών Mila το έχει μάλλον παρακάνει, καθώς εμφανίζεται περισσότερο ως μια θεία της από το χωριό παρά ως την παλιά καυτή ηθοποιό που τρέλαινε τους άντρες στις φωτογραφήσεις της. Ευχόμαστε μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού να καταλάβει το λάθος δρόμο που πήρε και να επιστρέψει στον παλιό σούπερ σέξι εαυτό της.

Κλείσιμο

























Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης