Ταινία η περιπέτεια του Σνόουντεν από τον Όλιβερ Στόουν

Ταινία η περιπέτεια του Σνόουντεν από τον Όλιβερ Στόουν

Αυτό που όλοι περιμέναμε και απλώς δεν ξέραμε πότε θα γίνει, αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του Guardian στο βιβλίο του οποίου θα βασίζεται το σενάριο

Ταινία η περιπέτεια του Σνόουντεν από τον Όλιβερ Στόουν
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Όλιβερ Στόουν σχεδιάζει να γυρίσει μια ταινία γύρω από τις αποκαλύψεις που έκανε ο πρώην συνεργάτης των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών Έντουαρντ Σνόουντεν, σε σενάριο που θα βασιστεί στο βιβλίο του δημοσιογράφου της εφημερίδας Guardian Λουκ Χάρντινγκ.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα στον ιστότοπό της, τα γυρίσματα της ταινίας που θα βασίζεται στο βιβλίο "Οι Φάκελοι Σνόουντεν: Η ιστορία του πλέον καταζητούμενου ανθρώπου στον κόσμο", θα ξεκινήσουν πριν από το τέλος του έτους.

"Είμαι καταχαρούμενος. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον Όλιβερ Στόουν σε αυτό το εμπνευσμένο σχέδιό του. Η ταινία θα είναι μια μεγάλη ευρωπαϊκή συμπαραγωγή" έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter ο συγγραφέας του βιβλίου. Σύμφωνα με τον Χάρντινγκ, ο Στόουν θα γράψει το σενάριο και θα γυρίσει την ταινία με τον παραγωγό Μόριτς Μπόρμαν, με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και πολλά χρόνια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης