Προσεχώς... νέα συνεργασία για Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ

Προσεχώς... νέα συνεργασία για Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ

Έχουν συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν σε ταινίες όπως το Saving Private Ryan, Terminal, Catch me if you can καθώς και την τηλεοπτική σειρά Band of Brothers

Προσεχώς... νέα συνεργασία για Τομ Χανκς και Στίβεν Σπίλμπεργκ
Μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες του Χόλιγουντ, ο ηθοποιός Τομ Χανκς και ο σκηνοθέτης Στίβεν Σπίλμπεργκ, αναμένεται να επανενωθούν για μια νέα ταινία η οποία θα βασίζεται στην ιστορία του πιλότου ενός κατασκοπευτικού αεροπλάνου, τον Γκάρι Πάουερς, ο οποίος συνελήφθη από τους Σοβιετικούς κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, αναφέρει σε άρθρο της η ιστοσελίδα Hollywood Reporter.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, ο δημοφιλής ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία, ενώ σε συζητήσεις βρίσκεται ακόμα ο Σπίλμπεργκ για το εάν θα σκηνοθετήσει το έργο. Ο Χανκς θα υποδυθεί τον Τζέιμς Ντόνοβαν, έναν δικηγόρο ο οποίος είχε αναλάβει τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση του Πάουερς από τους Σοβιετικούς, αφότου το αεροπλάνο του τύπου U-2 καταρρίφθηκε ενώ πετούσε πάνω από σοβιετικό έδαφος.

Ο Σπίλμπεργκ και ο Χάνκς έχουν συνεργαστεί πολλάκις στο παρελθόν σε ταινίες όπως το Saving Private Ryan, Terminal, Catch me if you can καθώς και την τηλεοπτική σειρά Band of Brothers.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης