Cameron Diaz: Δεν προσπαθώ να είμαι Kate Upton

Cameron Diaz: Δεν προσπαθώ να είμαι Kate Upton

«Είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερή της. Δεν προσπαθώ να είμαι σαν αυτή. Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Οι δυο μας είμαστε πολύ διαφορετικές» είπε η 41χρονη ηθοποιός

Cameron Diaz: Δεν προσπαθώ να είμαι Kate Upton
Ακομπλεξάριστη και άνετη με το σώμα της η Cameron Diaz δε δίστασε να μιλήσει για τη συμπρωταγωνίστριά της και κατά πολύ νεότερή της Kate Upton. Τι κι αν η 21χρονη Kate προκαλεί πανικό κάθε φορά που εμφανίζεται με μαγιό; Η 41χρονη ηθοποιός δε σκέφτηκε ούτε λεπτό τη σύγκριση με το νεαρό μοντέλο. Οι δύο ξανθιές φόρεσαν τα μαγιό της για τις ανάγκες της ταινίας: «Τhe Other Woman» και παρά το γεγονός ότι η Cameron έπρεπε να... αναμετρηθεί με την εκρηκτική Kate μίας και η σκηνή ήταν κοινή, η γνωστή ηθοποιός δεν ένιωσε κανένα άγχος γαι το κορμί της.

«Όταν γυρίσαμε αυτή τη σκηνή, δεν είχα κάνει καμία ιδιαίτερη προετοιμασία πριν. Γυμναζόμουν ελάχιστα» είπε η Cameron Diaz μιλώντας στην «Telegraph» και συνέχισε: «Δε σκέφτηκα ούτε για ένα λεπτό: "Αχ Θεέ μου, θα εμφανιστώ με μπικίνι δίπλα στην Kate. Τι θα πει ο κόσμος"».
Μάλιστα η 41χρονη ηθοποιός είπε πως νιώθει πιο άνετα από ποτέ με το κορμί της και αναφερόμενη στην Kate είπε: «Είμαι 20 χρόνια μεγαλύτερή της. Δεν προσπαθώ να είμαι σαν αυτή. Είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα. Οι δυο μας είμαστε πολύ διαφορετικές».

Κλείσιμο









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης