Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Paul Walker

Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Paul Walker

Ο 40χρονος ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο - Για άγνωστους λόγους ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και καρφώθηκε σε στύλο - Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες

Νεκρός σε τροχαίο ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Paul Walker
Μία τραγωδία συγκλονίζει το Hollywood. Σε ηλικία 40 ετών ο πρωταγωνιστής του Fast and Furious, Paul Walker, σκοτώθηκε όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξερράγη μετά από τροχαίο στην Σάντα Κλάριτα της Καλιφόρνια το απόγευμα του Σαββάτου.

Ο άτυχος ηθοποιός επέβαινε σε μια Porsche που οδηγούσε φιλικό του πρόσωπο, όταν ο αγνώστων στοιχείων οδηγός έχασε τον έλεγχο με αποτέλεσμα το όχημα να καρφωθεί επάνω σε έναν στύλο και να πάρει φωτιά. Και οι δύο επιβάτες  πέθαναν ακαριαία.

Κλείσιμο



«Με πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ συμμετείχε σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση» για την υποστήριξη των θυμάτων του τυφώνα στις Φιλιππίνες,  έγραψε στο Facebook η επίσημη σελίδα του ηθοποιού.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, ο Paul και ένας φίλος του δοκίμαζαν την Porsche GT, με την οποία συνέβη το μοιραίο.

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε επίσημα και από το Twitter του ηθοποιού.



Βίντεο από το δυστύχημα που ανέβηκε στο YouTube, δείχνει τα συντρίμμια του αυτοκινήτου και τους εργαζομένους έκτακτης ανάγκης να βρίσκονται στο σημείο και να καθαρίζουν την περιοχή.




Συγκλονιστικές είναι και οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του κόσμου, καθώς δεν έχει απομείνει σχεδόν τίποτα από την Porsche.

Φίλοι του αστεριού δήλωσαν σε τοπική εφημερίδα ότι σε μια μάταιη προσπάθεια να σβήσουν την πυρκαγιά στο αυτοκίνητο «αρπάξαμε γρήγορα πυροσβεστήρες από τα οχήματά μας για να σβήσουμε τη φωτιά. Είχε τυλιχθεί στις φλόγες. Δεν είχε μείνει τίποτα. Είχαν παγιδευτεί».



Ο Walker ήταν ο πρωταγωνιστής σε όλες τις έξι μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες δράσης του Fast & Furious, εκτός από μία.  Η πρώτη του ταινία ήταν το 2001.

« Όλοι μας στη Universal είμαστε βαθιά πληγωμένοι», είπε σε μία δήλωση η « Universal Pictures». 




«Ο Paul ήταν πραγματικά ένα από τα πιο αγαπημένα και σεβαστά μέλη της οικογένειάς μας για 14 χρόνια και η απώλεια αυτή είναι καταστροφική για εμάς, για όλους τους εμπλεκόμενους με το Fast και Furious και για τους αμέτρητους οπαδούς του», συμπλήρωσε.

Γεννήθηκε στο Γκλεντάλ της Καλιφόρνια και μεγάλωσε στην περιοχή Σαν Φερνάντο Βάλεϊ μαζί με τα τέσσερα αδέλφια του. Ως μεγαλύτερος από τα υπόλοιπα αδέλφια του άρχισε την καριέρα του από βρέφος, όταν πρωταγωνίστησε σε μία εμπορική διαφήμιση των Pampers. Από μόλις δύο ετών ήταν μοντέλο για παιδιά.

Μετά από μια σειρά ρόλων στην τηλεόραση ως παιδί της δεκαετίας του '80, ο Walker έκανε την πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του, το 1998, με την κωμωδία Meet the Deedles. Έπαιξε ρόλους στις ταινίες Pleasantville, Varsity Blues και She's All That followed.



Η ερμηνεία του στο θρίλερ του 2000 The Skulls τράβηξε την προσοχή του παραγωγού Neal H. Moritz και κάπως έτσι άρχισε η καριέρα του στο Fast and Furious.

Έχει επίσης παίξει στις ταινίες Brokedown Palace, She's All That, Flags of Our Fathers και στο The Hurricane Katrina drama Hours, που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους τον Δεκέμβριο.

Ο Walker ήταν πατέρας μίας 15χρονης, που πρόσφατα είχε μετακόμισε στην Καλιφόρνια από τη Χαβάη με την μητέρα της, ώστε να είναι πιο κοντά στον πατέρα της.

Αυτόν τον καιρό ο 40χρονος ηθοποιός μαγνητοσκοπούσε την έβδομη ταινία του Fast & Furious.







































Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης