Το νέο αστέρι του Χόλιγουντ λέγεται Kaya Scodelario

Το νέο αστέρι του Χόλιγουντ λέγεται Kaya Scodelario

Καθηλώνει με την ερμηνεία της στην ταινία «Η αλήθεια για την Εμανουέλ»

Το νέο αστέρι του Χόλιγουντ λέγεται Kaya Scodelario
Η καριέρα της ξεκίνησε από τη σειρά «Skins» το 2007, που πραγματευόταν τη ζωή μιας παρέας 17χρονων και πως αντιμετωπίζουν το σχολείο, την αγάπη, τους γονείς και εν γένει τη ζωή.

Όπως ήταν φυσικό, η ομορφιά της δεν έμεινε απαρατήρητη και απέκτησε φανατικούς θαυμαστές απ' όλο τον πλανήτη.

Κλείσιμο


Γεννημένη στο Λονδίνο από πατέρα Βρετανό και μητέρα Βραζιλιάνα, η νεαρή ήθελε να ασχοληθεί με τον κινηματογράφο από πολύ μικρή ηλικία. Οι γονείς της χώρισαν, μεγάλωσε με τη μητέρα της και αντιμετώπιζε προβλήματα συμπεριφοράς λόγω χαμηλής αυτοεκτίμησης, τα οποία η ίδια λέει πως έλυσε με την ηθοποιία.

Στα 14 της, χωρίς εμπειρία, παίρνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Skins». Από κει και πέρα, τα αθώα γαλάζια μάτια της και οι... διόλου εφηβικές καμπύλες της, την εκτοξεύουν στη 13η θέση της λίστας του FHM με τις πιο σέξι γυναίκες του 2011. Σε αυτό ίσως βοήθησε, βέβαια, και η συμμετοχή της στο βίντεοκλιπ Candy του Robbie Williams...

Η νεαρή ηθοποιός κάνει το πρώτο ουσιαστικό βήμα της στο σινεμά με τη μεταφορά του μυθιστορήματος «Ανεμοδαρμένα Ύψη», το 2011, και τώρα καταφέρνει να καθηλώσει τους κριτικούς με μια ταινία που άνοιξε το Φεστιβάλ Sundance.

 

Το φιλμ τιτλοφορείται «Η αλήθεια για την Εμανουέλ» και η Scoledario υποδύεται μια κοπέλα χωρίς μητέρα, η οποία δένεται με τη νέα της γειτόνισσα με έναν περίεργο τρόπο.



Συμπρωταγωνιστούν οι Jessica Biel και Alfred Molina.



Ήδη, η νεαρή ηθοποιός λέγεται ότι είναι το next big thing του Χόλιγουντ...




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης