H Adriana Lima έγινε 32 ετών!

H Adriana Lima έγινε 32 ετών!

Τα 31 της χρόνια κλείνει σήμερα μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, η Βραζιλιάνα Adriana Lima. H Lima γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981

H Adriana Lima έγινε 32 ετών!
Τα 31 της χρόνια κλείνει σήμερα μια από τις ομορφότερες γυναίκες του κόσμου, η Βραζιλιάνα Adriana Lima. H Lima γεννήθηκε στις 12 Ιουνίου 1981, στο Σαλβαδόρ της Βραζιλίας. 

Σε ηλικία 15 ετών βγήκε πρώτη στο διαγωνισμό ομορφιάς «Supermodel of Brazil» ενώ την επόμενη χρονιά βγήκε δεύτερη στον παγκόσμιο διαγωνισμό «Supermodel of the World». Η εκρηκτική Adriana έχει λάβει μέρος όλα αυτά τα χρόνια σε κολεξιόν πολλών οίκων μόδας όπως: Ralph Lauren, Vera Wang, John Galliano, Emporio Armani, Fendi, Alexander McQueen και Valentino.
Κλείσιμο

Το 2001 έκανε ένα μικρό πέρασμα από τη μεγάλη οθόνη παίζοντας στην ταινία «The Hire: The Follow» στο πλευρό των Mickey Rourke και Clive Owen. Φήμες έλεγαν ότι το 2002 είχε αρραβωνιαστεί τον Lenny Kravitz.Τον Απρίλιο του 2007 το περιοδικό «People» την είχε στη λίστα του με τους 100 πιο όμορφους ανθρώπους του πλανήτη ενώ τον Ιούλιο της ίδια χρονιάς βρέθηκε στη λίστα του Forbes ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Από το 2000 είναι άγγελος της Victoria’s Secret.  Είναι παντρεμένη από το 2009 με το Σέρβο μπασκετμπολίστα Marco Jaric και έχει μαζί του δυο παιδιά.











Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης