Όλοι οι άνδρες της Elizabeth Taylor!

Όλοι οι άνδρες της Elizabeth Taylor!

8 γάμους, αμέτρητες σχέσεις και πολλά ειδύλλια-εξπρές έζησε μια από τις μεγαλύτερες σταρ του πλανήτη

Όλοι οι άνδρες της Elizabeth Taylor!
Υστερα από 8 γάμους, αμέτρητες σχέσεις και πολλά ειδύλλια-εξπρές, η Elizabeth Taylor έζησε όπως ελάχιστες γυναίκες θα τολμούσαν. Με τον Richard Burton τα πράγματα ήταν αλλιώς. Αγαπήθηκαν παράφορα, μισήθηκαν και έφτασαν στα άκρα. Η ιστορία αγάπης τους θα είναι για πάντα μία από τις ωραιότερες ιστορίες.

1. Πρώτος γάμος με τον Conrad Hilton J.R.


Κλείσιμο


6 Μαΐου 1950: Με τον πρώτο σύζυγό της, Conrad Hilton J.R. Παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 18 και εκείνος 23. Το τέλος του γάμου τους ήρθε προτού τελειώσει το ταξίδι του μέλιτος.


2. Πέντε χρόνια με τον Michael Wilding



Με τον 20 χρόνια μεγαλύτερό της Βρετανό ηθοποιό Michael Wilding. Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη βρισκόταν στην Αγγλία για τα γυρίσματα της ταινίας «Ivanhoe». Ο γάμος τους κράτησε από τον Φεβρουάριο του 1952 ως τον Ιανουάριο του 1957 και μαζί απέκτησαν δυο γιους, τον Michael και τον Christopher.


3. Mike Todd, ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής της




Με τον παραγωγό Mike Todd. «Δεν μου ζήτησε να παντρευτούμε, απλά μου το ανακοίνωσε», είπε η Taylor αργότερα σε συνέντευξή της. Οπως η ίδια έχει δηλώσει, ο Todd υπήρξε ο πρώτος μεγάλος έρωτας της ζωής της.


4. Εζησε ήρεμα με τον Eddie Fisher



Μετά τον θάνατο του Todd η Taylor βρήκε ηρεμία στο πρόσωπο του Eddie Fisher, ο οποίος εκείνον τον καιρό ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό Debbie Reynolds. Με την Taylor ήταν μαζί από τον Μάιο του 1959 ως τον Μάρτιο του 1964.


5. Richard Burton: Ο ένας και μονδικός



Με τον ένα και μοναδικό έρωτα της ζωής της, τον ηθοποιό Richard Burton. Γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της «Cleopatra» και έζησαν έναν από τους πιο θυελλώδεις έρωτες του Hollywood. Παντρεύτηκαν, έμειναν μαζί 10 χρόνια, 1964-1974 και χώρισαν. Παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά, 1975-1976, αλλά το δεύτερο διαζύγιο ήρθε πολύ γρήγορα.


6. Η ζωή με τον John Warner δεν της ταίριαζε



Η Taylor μπήκε στο αμερικανικό πολιτικό σκηνικό όταν παντρεύτηκε τον ρεπουμπλικανό John Warner. Εζησαν μαζί από τον Δεκέμβριο του 1976 ως τον Νοέμβριο του 1982 αλλά η ζωή δίπλα σε άντρα πολιτικό δεν της ταίριαζε. Το έριξε στο φαγητό και πήρε πολλά κιλά, κάτι που την έκανε δυστυχισμένη.


7. Εντελώς αταίριαστοι με τον Larry Fortensky



Με τον Larry Fortensky. Ενα αταίριαστο ζευγάρι, δυο αταίριαστες ζωές και ο 8ος γάμος της Taylor. Εκείνος σταμάτησε να εργάζεται και εκείνη έχασε κάθε εκτίμηση που είχε γι’ αυτόν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης