Η Ελευθερία του GNTM μεταμορφώθηκε σε σέξι μπαλαρίνα για χάρη της Κόνι Μεταξά

Η Ελευθερία του GNTM μεταμορφώθηκε σε σέξι μπαλαρίνα για χάρη της Κόνι Μεταξά

Η πρώην GNTM θα παίξει στο νέο βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας

karnava1-1200x850
Η Ελευθερία Καρναβά έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του GNTM. Μετά την οριστική αποχώρησή της από το reality μόδας του STAR, η 20χρονη επέστρεψε στην παλιά καθημερινότητά της ενώ συνεχίζει να δουλεύει ως μοντέλο.


Το νεαρό μοντέλο αποφάσισε να πει το «ναι» και να συμμετάσχει στα γυρίσματα ενός video clip, το οποίο σίγουρα θα συζητηθεί. Η Κόνι Μεταξά ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέο τραγούδι, το οποίο θα έχει τον τίτλο «Καμικάζι» και στο music video που θα το συνοδεύει αναμένεται να δούμε την Ελευθερία σε ρόλο-έκπληξη.


Την αποκάλυψη για τη συνεργασία αυτή έκανε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο χορογράφος Τάσος Ξιάρχος, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που έβγαλε μαζί της στα παρασκήνια. Ντυμένη στα ροζ, ως σέξι μπαλαρίνα, πόζαρε με νάζι στο πλευρό του, εξάπτοντας τη φαντασία όλων.

«Έλα το κονσεπτ…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος στη λεζάντα που την συνόδευε, μ’ εκείνη να σχολιάζει: «Χαλαρό ποτάκι κέντρο». Ο Τάσος, μάλιστα, δημοσίευσε και στα instastories του ένα βίντεο από την προετοιμασία τους.



Η Ελευθερία Καρναβά στο βίντεο κλιπ της Κόνι Μεταξά


Κλείσιμο
tasosxiarcho_74489995_2517305525261613_2085031860255814985_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης