Άντζελα Δημητρίου για Γιώργο Τσαλίκη: «Τι είμαστε; Πανηγύρι»;

Άντζελα Δημητρίου για Γιώργο Τσαλίκη: «Τι είμαστε; Πανηγύρι»;

Η τραγουδίστρια μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή για την πρόσφατη κόντρα τους 

Dimitriou_Tsalikis
H Άντζελα Δημητρίου βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό του ANT1 και μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για την πολυσυζητημένη αποχώρησή της από το σχήμα με τον Γιώργο Τσαλίκη, λίγο πριν την πρεμιέρα.


«Να το κλείσουμε το θέμα. Έγινε μια συμφωνία με το 4711 με τον επιχειρηματία. Είχα κάποιες άλλες προτάσεις, αλλά ήθελα να εμφανιστώ εκεί γιατί είναι μέσα στη νεολαία. Δεν έγινε όπως συμφωνήσαμε και αποσύρθηκα από το σχήμα και μετά έγινε η πρόταση από τη Θεσσαλονίκη. Κανείς δεν χάνεται. Αλλά δε θέλω να κάνουν χρήση του ονόματος μου για να ανεβαίνουν παραπάνω. Εγώ δεν εκμεταλλεύτηκα κανένα όνομα, ανέβηκα με την αξία μου. Μίλησα με τον επιχειρηματία και είπα πως δεν συμφωνώ. Ούτε καν ήρθε στο ραντεβού ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης. Δεν έγιναν τα πράγματα όπως τα είπε. Δεν είναι το θέμα η αφίσα, αλλά η τοποθέτηση που κάνεις σε έναν καλλιτέχνη. Πιστεύω ότι δεν μετράει τόσο η μαρκίζα.

Στην αρχή είχαν πει πως θα είμαι γκεστ. Και μετά είπαν πως δε θα είμαι γκεστ και θα βγαίνω και με τον Τσαλίκη. Η συμφωνία μου ήταν να βγω 35 λεπτά πρόγραμμα, να βγω μετά με τον κύριο Τσαλίκη και μετά να κλείσω εγώ. Η δική μου συμφωνία δεν ήταν γκεστ. Και θα ήταν και μεγάλη του τιμή, γιατί πρώτη φορά θα δούλευε με έναν καλλιτέχνη που έχει στην πλάτη του 40 ολόκληρα χρόνια.


Με τον Γιώργο Τσαλίκη δεν έχω ξανασυνεργαστεί. Μου έκανε εντύπωση που βγήκε και μίλαγε πολύ άσχημα. Στο θέατρο του είπα “γειά σου Γιώργο”. Τι άλλο να του πω; Δεν μου είπε κανένας για φωτογραφία. Βγήκε και μίλησε για μένα. Δεν έπρεπε να βγει καθόλου. Απαγορεύεται να χρησιμοποιείς έναν καλλιτέχνη για να ανέβει το όνομα σου ή το μαγαζί σου. Αν το έπαιρνα διαφορετικά θα έπρεπε να του στείλω εξώδικο και να του πω να μην ξανααναφέρει ποτέ το όνομά μου. Το σταμάτησα και ήμουν κυρία. Δε χρησιμοποιείς το όνομα κάποιου για να ανέβεις παραπάνω. Δεν έπρεπε να κάνουμε δυο αφίσες; Τι είμαστε; Πανηγύρι; Ο Γιώργος δεν ήρθε σε κανένα ραντεβού. Ήρθε μόνο στη φωτογράφιση» είπε, μεταξύ άλλων, η γνωστή τραγουδίστρια.


Δείτε το βίντεο: 


faysbook.gr Άντζελα Δημητρίου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης