10 σταρ με κορμί λαμπάδα!

10 σταρ με κορμί λαμπάδα!

Μενεγάκη, Γαρμπή, Δούκα, Σολωμού, Καλομοίρα, Βανδή, Βίσση, Κοκκίνου, Μελέτη και Τάμτα αποκαλύπτουν τα μυστικά της τέλειας σιλουέτας

10 σταρ με κορμί λαμπάδα!
Γυμναστική, θετική ενέργεια και προσεγμένη διατροφή είναι τα γνωστά… μυστικά των Ελληνίδων σταρ για να διατηρούνται σε φόρμα. Η Ελένη Μεναγέκη, η Δέσποινα Βανδή, η Άννα Βίσση, η Καλομοίρα, η Καίτη Γαρμπή, η Ζέτα Δούκα, η Μαρία Σολωμού όπως πολλές φορές έχουν αποκαλύψει σε συνεντεύξεις του ακολουθούν ισορροπημένη διατροφή ενώ η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους. Ας δούμε όμως τι λένε για το πώς διατηρούν αψεγάδιαστη τη σιλουέτα τους.



Κλείσιμο
Ελένη Μενεγάκη
Είναι από τις πιο όμορφες παρουσίες και καταφέρνει να κρατιέται τόσο καλά, ειδικά μετά από 3 γέννες και όπως λέει η ίδια χωρίς ιδιαίτερη γυμναστική. Η Ελένη αποφεύγει να πίνει πολλούς καφέδες μέσα στην ημέρα, τα «επιβλαβή» snacks και τα τσιμπολογήματα. Το κύριο γεύμα της είναι το μεσημεριανό, ενώ δεν τρώει σχεδόν ποτέ βαριά το βράδυ. Πίνει πολλά ποτήρια νερό. Καταναλώνει τουλάχιστον πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών τη μέρα. Ξεκινά πάντα τα γεύματα της με σαλάτα.
Αδυναμία της ωραίας Ελένης αποτελούν η σοκολάτα και τα σιροπιαστά γλυκά τα όποια τρώει σε μικρές ποσότητες και συνήθως όχι μετά τις 8 το βράδυ.  



Δέσποινα Βανδή
Το μάθημα pilates είναι αυτό που έκανε την διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια να «χτίσει» τους κοιλιακούς της και όπως η ίδια λέει δεν το χάνει ποτέ! Η Δέσποινα γυμνάζεται εντατικά, δοκιμάζοντας όλα τα είδη γυμναστικής. Ακόμη, τρώει τα πάντα αλλά σε μικρές ποσότητες αφού τα μαγειρεύει η ίδια.



Άννα Βίσση
Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ επιστρατεύει την αερόβια γυμναστική και τη σωστή διατροφή για να παραμένει λαμπερή κάθε στιγμή. Στην διατροφή της, κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα λαχανικά και το ψάρι, ενώ αποφεύγει τα γλυκά και το αλκοόλ. Το μυστικό της είναι η απόλυτη συνέπεια στο διατροφικό της πρόγραμμα.



Καλομοίρα
Η γλυκιά τραγουδίστρια αποκαλύπτει ότι κάνει γυμναστική πέντε φορές την εβδομάδα: αερόβια γυμναστική και γιόγκα. Ωστόσο, το μυστικό της είναι το λιποδιαλυτικό μασάζ, που κάνει δυο φορές της εβδομάδα, το οποίο την χαλαρώνει και την αναζωογονεί.



Καίτη Γαρμπή
Η τραγουδίστρια εντάσσει στην καθημερινή διατροφή της το πράσινο τσάι ενώ έχει κόψει τις κακές διατροφικές συνήθειες: τσιμπολόγημα, πατατάκια, ξηρούς καρπούς, τηγανητά ή λιπαρά φαγητά, σάλτσες και σοκολάτα. Προσπαθεί να γυμνάζεται καθημερινά, ενώ τουλάχιστον 3 φορές την βδομάδα κάνει για μισή ώρα διάδρομο.
Στα κυρίως γεύματα τρώει συνήθως ψάρι ή φιλέτο μοσχαρίσιο με σαλάτα ή βραστά λαχανικά ή ρύζι με λαχανικά ή σούσι και για σνακ φρούτα ή γιαούρτι με χαμηλά λιπαρά.



Ζέτα Δούκα
Η ηθοποιός αποφεύγει τα γαλακτοκομικά προϊόντα και πίνει μόνο γάλα σόγιας, ενώ προσπαθεί να μην καταναλώνει ζυμαρικά εκτός από μαύρο ρύζι αλλά σε μικρή ποσότητα. Το μυστικό της διατροφής της είναι οι μεγάλες και πλούσιες σαλάτες, και ιδιαίτερα το σπανάκι, ενώ τα φρούτα δεν λείπουν από την καθημερινότητά της.



Μαρία Σολωμού
Γυμναστική και ένα γεύμα την ημέρα. Η 35χρονη ηθοποιός αναφέρει πως κάνει εντατική γυμναστική ενώ για τη διατροφή της λέει ότι αποφεύγει τα αναψυκτικά και το αλάτι. Ισορροπημένη διατροφή γι' αυτήν όμως, δεν σημαίνει πως θα στερηθεί και τα γλυκά που είναι η αδυναμία της.



Έλλη Κοκκίνου
Τρώει έξι γεύματα την ημέρα ανά τρεις ώρες σε μικρή πάντα ποσότητα. Τα ψάρια, οι φυσικοί χυμοί, το γιαούρτι, τα λαχανικά και οι ανάλατοι ξηροί καρποί είναι από τις βασικές της τροφές. Η γυμναστική αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς της.

Ελεονώρα Μελέτη
Η παρουσιάστρια έχει τις ιδανικές αναλογίες χωρίς ιδιαίτερες διατροφικές στερήσεις.  Κάνει πιλάτες αλλά και το αγαπημένο της άθλημα, το σκι. Ανάμεσα στα γεύματά της επιλέγει να τρώει υγιεινά σνακ, όπως φρούτα και γιαούρτι.




Τάμτα
Η νεαρή τραγουδίστρια ασχολείται με διάφορα είδη fitness για να διατηρήσει τη φόρμα της. Της αρέσει πολύ η υγιεινή διατροφή για αυτό και δεν χρειάζεται να μπαίνει στη διαδικασία της στέρησης. Όπως αποκαλύπτει η ίδια της αρέσουν τα φρούτα και τα λαχανικά, ενώ τα λαδερά, τα τηγανιτά και τα βαριά φαγητά, δεν τα προτιμά. Ποτέ δεν ήταν fan των γλυκών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης