«Μεσάνυχτα»: Η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη και ο καλεσμένος έκπληξη

«Μεσάνυχτα»: Η πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη και ο καλεσμένος έκπληξη

Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στον Alpha

mel43
Η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή «Μεσάνυχτα» επιστρέφει και αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές και τη νέα σεζόν 2019- 2020. Ο ΑLPHA με μία λιτή ανακοίνωση αναφέρει πως η πρεμιέρα της εκπομπής θα πραγματοποιηθεί την  Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτεται ο πρώτος καλεσμένος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να προκαλέσει... έκπληξη και να συζητηθεί. 


«Μετά από μια επιτυχημένη τηλεοπτική σεζόν η Ελεονώρα Μελέτη επιστρέφει, αυτή τη φορά λίγο νωρίτερα. Τα «Μεσάνυχτα», έρχονται την Τρίτη 1η Οκτωβρίου στις 23:40. Πρόσωπα της επικαιρότητας, πρωταγωνιστές της ζωής, άνθρωποι της διπλανής πόρτας θα μιλήσουν χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος. Οι ιστορίες τους θα μας φέρουν και φέτος σε επαφή με βαθιά συναισθήματα, μέσα από συνεντεύξεις και την ιδιαίτερη ματιά της Ελεονώρας. Γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές»!


Δείτε το τρέιλερ: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Νιώθω τόσο τυχερή που δουλεύω με ανθρώπους που έχουν άποψη, αισθητική κ ταλέντο. Αυτό το ονειρικό βίντεο είναι το τρέιλερ της εκπομπης μας, που φέτος θα λέγεται «μεσάνυχτα» ( σκέτο) καθώς θα ξεκινάμε νωρίτερα. Είναι ένα ονειρικό σκηνικό, βγαλμένο από παραμύθι, όχι όμως κ οι ιστορίες που θα ακούσουμε κ φέτος, κ αυτό γιατί οι καλύτερες ιστορίες είναι οι αληθινές. Ευχαριστώ τον Μιχάλη Κωνσταντάτο, σκηνοθέτη του τρέιλερ, για την εκπληκτική δουλειά, όπως κ όλη της ομάδα τεχνικών που εργάστηκαν πάνω από 12 ώρες για το γύρισμα, αλλά κ τον Πάνο Κανή, που επιμελήθηκε το τελικό αποτέλεσμα που βλέπετε στις οθόνες σας! ( βρήκε επίσης την κομματαρα που ακούτε!) κ βέβαια την @pimif που συνέλαβε το concept! ❤️❤️❤️ερχόμαστε λοιπόν, με τα «μεσάνυχτα», σε λίγο καιρό, κ μη ξεχνάτε πως οι καλύτερες ιστορίες είναι πάντα οι αληθινές... #latenight #latenightshow #tv #tvhostess #makeup #hair @thanosvogiatzis #styling @gpantele @irisleontariti thank u @alphatv ❤️thank u @michailydia ❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης