Μελέτης Ηλίας: Ο σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη είναι πολύ καλό παιδί

Μελέτης Ηλίας: Ο σύντροφος της Βάσως Λασκαράκη είναι πολύ καλό παιδί

«Όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις είναι για το καλό όλων», λέει ο Μελέτης Ηλίας που τυγχάνει να είναι και κουμπάρος της Βάσως Λασκαράκη

Meletis-Laskaraki-Soultatos
Ο Μελέτης Ηλίας και η Βάσω Λασκαράκη είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι που πρωταγωνιστεί στην δημοφιλή σειρά το «Σόι σου». Οι δυο τους εκτός από συνεργάτες είναι και κουμπάροι.

Ο γνωστός ηθοποιός στο παρελθόν είχε αναφέρει πως θα ήταν αμήχανη η συνύπαρξη του με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού από τη μία στα γυρίσματα του Bachelor και με τη Βάσω Λασκαράκη από την άλλη. 

Τελικά όμως, όλα καλά για όλους όπως είπε ο ηθοποιός, ο οποίος ανέφερε πως έχει γνωρίσει και τον νέο σύντροφο της Βάσως Λασκαράκη, Λευτέρη Σουλτάτο:

«Μια χαρά είναι όλα. Και στο γύρισμα του Bachelor που ερχόμαστε σε επαφή και με τον Γιάννη (Τσιμιτσέλη) και με την Κατερίνα (Γερονικολού) είμαστε ok και με τη Βάσω (Λασκαράκη) είμαστε ok. Όταν παίρνονται τέτοιες αποφάσεις είναι για το καλό όλων. Έχω γνωρίσει το νέο σύντροφο της Βάσως. Πολύ καλό παιδί. Όλοι είμαστε καλά και νομίζω να το κλείσουμε το θέμα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης