Η κόρη του Στάθη Ψάλτη «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για την απώλεια που βιώνει

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για την απώλεια που βιώνει

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Όμως, πονάω! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ», λέει μεταξύ άλλων η Χριστίνα Ψάλτη 

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη «σπάει» τη σιωπή της και μιλά για την απώλεια που βιώνει
Έντεκα μήνες μετά το χαμό του πατέρα της, η κόρη του Μαρία μιλά για όλα όσα γράφτηκαν για την περιουσία του ηθοποιού, αλλά και τη χήρα του Χριστίνα Ψάλτη. Η Μαρία μιλά με λόγια αγάπης για τον πατέρα της και αποκαθιστά την αλήθεια.

«Ο μπαμπάς μου δεν ήθελε να δει ποτέ δάκρυα στο πρόσωπό μου. Όμως, πονάω! Ένας χρόνος πέρασε σχεδόν και μου λείπει πολύ. Μου λείπει η φωνή του, η αγκαλιά του, τα αστεία μας, οι βόλτες μας, μα πιο πολύ μου λείπουν τα σ’ αγαπώ του», αποκαλύπτει συγκινημένη στην Εspresso η Μαρία Ψάλτη.

Μιλώντας για το επίμαχο θέμα της περιουσίας του ηθοποιού για το οποίο έχουν γραφτεί πολλά, αποκαλύπτει: «Ο μπαμπάς μου δεν άφησε καμιά περιουσία, γιατί μοίραζε τα πάντα στους φτωχούς, σε ιδρύματα. Δεν σκεφτόταν το μέλλον, ούτε τα γηρατειά του. Από τότε που ξεκίνησε ως ηθοποιός έτσι ήταν. Γι’ αυτό δεν ευσταθούν όσα λένε για τη διαθήκη και το μοίρασμα της περιουσίας».

Κλείσιμο
Η χήρα του Στάθη Ψάλτη, Χριστίνα, έχει βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά τις φήμες που κυκλοφορούν ότι είναι έγκυος. Μάλιστα, ο Γιάννης Ρώτας, αδερφός του αείμνηστου ηθοποιού, αντέδρασε στα δημοσιεύματα και δήλωσε πως η Χριστίνα διατηρούσε δεσμό πριν το θάνατο του Στάθη Ψάλτη.

Η κόρη του, Μαρία Ψάλτη, δήλωσε πως δεν έχει να μοιράσει τίποτα με τη χήρα του πατέρα της και ότι δεν την ενδιαφέρουν όσα γράφονται για εκείνη. 

«Δε με ενδιαφέρει τι γράφεται για τη Χριστίνα, ειλικρινά. Εκείνη ήταν η σύζυγός του, εγώ το παιδί του. Δεν έχουμε κάτι να μοιράσουμε. Ωστόσο η Χριστίνα στάθηκε στο πλευρό του πατέρα μου και οφείλω να το πω αυτό δημοσίως. Εγώ έχασα τον πατέρα μου και ο πόνος μου σταματάει σε αυτό το κομμάτι. Μίλησα και με τον θείο μου, Γιάννη Ρώτα και του ζήτησα να πέσουν οι τόνοι. Ο μπαμπάς μου δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να ακούγονται όσα ακούγονται δημοσίως. Ήταν χαμηλών τόνων και δεν έδινε δικαιώματα, παρά μόνο για το επάγγελμά του. Εκείνος έφυγε και ο καθένας ακολουθεί τον δικό του δρόμο στη ζωή, όπως εκείνος νομίζει»!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης