Τι εκνεύρισε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη

Τι εκνεύρισε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη

Δεν δίστασε να “ρίξει” τα βέλη του κατά των πρωινών εκπομπών

Τι εκνεύρισε τον Γιάννη Μποσταντζόγλου στην κηδεία του Χρήστου Σιμαρδάνη
Συνέντευξη στην εκπομπή Ooh la la! παραχώρησε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και μίλησε στον Παναγιώτη Τάτση για το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε μπροστά στις κάμερες.

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός έξαλλος αποκάλυψε τι συνέβη στην κηδεία του Χρήστο Σιμαρδάνη και τον εκνεύρισε. Μάλιστα, δεν δίστασε να «ρίξει» τα βέλη του κατά των πρωινών εκπομπών.

«Με ρωτάνε για πράγματα που είναι ξεπερασμένα. Απλώς θέλουν να κάνουν κάποιο σκανδαλάκι. Να πεις κάτι και την άλλη μέρα να σε χρησιμοποιήσουν σαν τζουτζέ για να σχολιάζουν οι άλλοι στα πρωϊνάδικα. Αυτό το θεωρώ χυδαίο εκ μέρους αυτών που το κάνουν. Σήμερα είχαμε πάει στον χαιρετισμό του Χρήστου Σιμαρδάνη. Κάθομαι πάντα έξω από τα νεκροταφεία γιατί πας μέσα και είναι σαν δεξίωση. Συστοιχία καναλιών και "πώς σας φαίνεται", "τι θυμόσαστε". Τι θυμάμαι; Είναι βλάκες όλοι αυτοί που περιμένουν εκεί. Είναι στιγμές που θες να είσαι μόνος σου και σε ρωτάνε να πεις κάτι έξυπνο που να συνάδει με το πράγμα. Τι θα πω; Θα βρίσω τον αποθανόντα; Ναι, αλλά περιμένουν την άλλη μέρα οι πρωϊνατζήδες να μιλούν ένα τέταρτο γι’ αυτό…», είπε χαρακτηριστικά.

Κλείσιμο



Πηγή: 
peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης