Dancing with the Stars: Ποιος αποχώρησε και η σπέσιαλ εμφάνιση του Κώστα Βουτσά!

Dancing with the Stars: Ποιος αποχώρησε και η σπέσιαλ εμφάνιση του Κώστα Βουτσά!

Οι διαγωνιζόμενοι χόρεψαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα

Dancing with the Stars: Ποιος αποχώρησε και η σπέσιαλ εμφάνιση του Κώστα Βουτσά!
Στο 8ο live του Dancing With The Stars οι παίκτες επέλεξαν να χορέψουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Οι διαγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό ωστόσο στο τέλος του live ένα ζευγάρι αποχαιρέτησε το σόου.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν η Μάγκυ Χαραλαμπίδου με τον παρτενέρ της Αλέξανδρο και η Μαρία Κορινθίου με τον παρτενέρ της Ηλία Μπούση. Τελικά, αποχώρησε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Κλείσιμο


Την παράσταση στο χθεσινό live έκλεψε η εμφάνιση του Κώστα Βουστά στην σκηνή του DWTS, καθώς ο Άνθιμος Ανανιάδης διάλεξε τον αγαπημένο του άνθρωπο για να χορέψει μαζί του και οι σκηνές της ελληνικής ταινίας «Κορίτσια για φίλημα» αναβίωσαν στο σόου



Η περίφημη σκηνή του δικαστηρίου μεταφέρθηκε στο Dancing with the stars και ο Κώστας Βουτσάς συγκίνησε κριτές και κοινό από τη θέση του δικαστή. Δεν θα μπορούσε βέβαια να μην δώσει τις δικές του γνώριμες… χορευτικές φιγούρες.

Άλλη μια δυνατή στιγμή ήταν ο ερωτικός χορός της Μαρίας Κορινθίου με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη, ενώ στο τέλος το ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί!

Η Μορφούλα Ντώνα, πρώην συναθλήτρια και φίλη της Όλγας Πηλιάκη, αλλά και νικήτρια του 5ου κύκλου του Dancing with the Stars, επέστρεψε στο show χορού για να την υποστηρίξει στο χορογραφία της και το αποτέλεσμα ήταν εκρηκτικό!



Η Μυριέλλα Κουρεντή επέλεξε να ανέβει στην σκηνή με την μικρότερη αδερφή της, όπως και ο Μιχάλης Σεΐτης με τον μικρότερο αδερφό του, Γρηγόρη, ενώ η Άννη Πανταζή επέλεξε την μεγαλύτερη αδερφή της, Κλέλια.



Ο Βαγγέλης Κακουριώτης χόρεψε με την  μαμά της καλύτερής του φίλης Μάρθα Βαφειάδη και ο Κώστας Τσουρός με την φίλη του, Μαντώ Γαστεράτου, ενώ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε στο πλευρό της την φίλη της, Λάουρα Νάργες.

Πηγή: Ant1
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης