Εκτός Masterchef η Ηλέκτρα: Το γράμμα προς τους συμπαίκτες της και οι αντιδράσεις

Εκτός Masterchef η Ηλέκτρα: Το γράμμα προς τους συμπαίκτες της και οι αντιδράσεις

Ο Τζώρτζης εμφανώς «χαλάστηκε» όταν είδε την Γωγώ να μπαίνει στο σπίτι - Η Ηλέκτρα όμως είχε αφήσει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τους συμπαίκτες της

Εκτός Masterchef η Ηλέκτρα: Το γράμμα προς τους συμπαίκτες της και οι αντιδράσεις
Εκτός MasterChef βρίσκεται η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη. Η 28χρονη δεν κατάφερε μία ακόμη δοκιμασία παρά τη βοήθεια που είχε από τον εξώστη. Αντίθετα στο παιχνίδι παρέμειναν οι Δημήτρης Τσίκιλης και Γωγώ Κωστάκη.

Οι κριτές έμειναν άκρως ικανοποιημένοι από την απόδοσή της μέχρι σήμερα αλλά και τη μεγάλη βελτίωση της παίκτριας με τα ράστα.

Τι συνέβη όμως όταν οι παίκτες επέστρεψαν στο σπίτι;

Κλείσιμο
Ο Τζώρτζης εμφανώς «χαλάστηκε» όταν είδε την Γωγώ να μπαίνει στο σπίτι. Η Ηλέκτρα όμως είχε αφήσει ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα για τους συμπαίκτες της.

Σε αυτό, μίλησε κυρίως για τη «μπλε ομάδα» και ευχήθηκε έναν τελικό με τρεις καλούς της φίλους, Χρήστο, Σάββα και Αργύρη. Όπως ήταν φυσικό όλα όσα είπε είχαν και μεγάλες αντιδράσεις.

«Με εντυπωσίασε που στο γράμμα της η Ηλέκτρα δεν αναφέρθηκε σε άτομα που τη βοήθησαν να παραμείνει σε διαδικασίες αποχώρησης. Νομίζω ότι αυτό δεν την τιμά τόσο πολύ. Έπρεπε να τους αναφέρει όλους στο γράμμα… Όχι ότι με καίει και ιδιαίτερα, προχωράμε, ένας λιγότερος», είπε ο Τιμολέων Διαμαντής.

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Συμεωνίδης αρκέστηκε να πει: «Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος».

Πηγή: Peoplegreece.com 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης