Survivor: Η νέα ανακοίνωση για την οικειοθελή αποχώρηση της Ζωής

Survivor: Η νέα ανακοίνωση για την οικειοθελή αποχώρηση της Ζωής

Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως η 20χρονη αποφάσισε να αποχωρήσει 

Survivor: Η νέα ανακοίνωση για την οικειοθελή αποχώρηση της Ζωής
Αίσθηση προκάλεσε η απόφαση της Ζωής Ανδρονικίδου να εγκαταλείψει οικειοθελώς το Survivor. Όπως είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε στο συμβούλιο του νησιού πως η 20χρονη Θεσσαλονικιά αποφάσισε να αποχωρήσει για προσωπικούς της λόγους.

Αν και στα social media του παιχνιδιού «ανεβαίνουν» φωτογραφίες και βίντεο από τα όσα γίνονται στη διάρκεια της προβολής του επεισοδίου, για την αποχώρηση της Ζωής «ανέβηκε» μήνυμα το μεσημέρι της Πέμπτης.

«Η Ζωή Ανδρονικίδου υπήρξε αναμφίβολα μία δυνατή παίκτρια για την ομάδα των Μαχητών. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες πιέστηκε ψυχολογικά και στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή της. Το ταξίδι, λοιπόν, για την Ζωή λήγει κάπου εδώ», είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία της παίκτριας, η οποία μετέβη στον Άγιο Δομίνικο μία εβδομάδα αφότου είχε αρχίσει το παιχνίδι, μαζί με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης