Βγαίνουν μαχαίρια στο Master Chef: Παίκτες που αποχώρησαν επιστέφουν ξανά

Βγαίνουν μαχαίρια στο Master Chef: Παίκτες που αποχώρησαν επιστέφουν ξανά

Από τους επτά παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι μόνο οι τέσσερις θα επιστρέψουν μόνιμα και η άφιξή τους φέρνει αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους

Βγαίνουν μαχαίρια στο Master Chef: Παίκτες που αποχώρησαν επιστέφουν ξανά
Βγαίνουν τα μαχαίρια στο Master Chef καθώς στο ριάλιτι μαγειρικής επιστρέφουν παίκτες που έχουν αποχωρήσει και μάλιστα θα έχουν την ευκαιρία να διαγωνιστούν και αν κερδίσουν να ξαναμπούν. 

Πιο συγκεκριμένα ο διαγωνισμός μαγειρικής ανατρέπεται αφού οι εναπομείναντες παίκτες στο show καλούνται να πάρουν τον ρόλο του κριτή και βαθμολογήσουν τα πιάτα. 

Τα πιάτα, όμως, δεν θα τα φτιάξουν εκείνοι, αλλά πρώην συμπαίκτες τους που έχουν τη δεύτερη ευκαιρία τους και διαγωνίζονται ώστε να επιστρέψουν στο MasterChef.
Κλείσιμο
 
Μάριος Βραχάτης, Νικολέτα Ταβουλάρη,
Κωνσταντίνος Σεφερίδης, Βασίλης Χατζόπουλος, Μάγκυ Ταμπακάκη, Χαράλαμπος Χατζηπροδρόμου και Γωγώ Κωστάκη διαγωνίζονται και διεκδικούν την επιστροφή τους στο show.

Όπως θα δείτε και στο τρέιλερ, από τους επτά παίκτες που θα μπουν ξανά στο παιχνίδι μόνο οι τέσσερις θα επιστρέψουν μόνιμα και η άφιξή τους φέρνει αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους.

Οι νυν διαγωνιζόμενοι του MasterChef δεν δείχνουν να έχουν πρόβλημα με κανέναν πέρα από τη Μάγκυ, που είχε αποχωρήσει πριν λίγες εβδομάδες για προσωπικούς λόγους.

Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Τσίκιλης ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Το μόνο που μας εκνευρίζει και μας στεναχωρεί είναι που ξαναβλέπουμε τη Μάγκυ»!
 
Τι θα συμβεί τελικά; Η απάντηση το βράδυ της Τρίτης στο νέο επεισόδιο MasterChef.



Η Γωγώ με τα ...γαλλικά επιστρέφει

Στο μεταξύ οι ανατροπές και τα απρόοπτα είναι καθημερινό φαινόμενο στο ριάλιτι μαγειρικής. Στο προχθεσινό επεισόδιο η αποχώρηση της Γωγώς Κωστάκη (η οποία παρεμπιπτόντως ξαναμπαίνει για να διαγωνιστεί εκ νέου) ήταν επεισοδιακή. Βέβαια δεν ξεέρουμε αν θα μείνει. Η νεαρή παίκτρια και είχε βάλει τα κλάματα και είχε στολίσει τους γύρω της με... γαλλικά. 

Η Γωγώ λοιπόν υπενθυμίζουμε ότι όχι απλώς δεν είχε αποδειχτεί την αποχώρηση αλλά έβγαλε και τον χειρότερό της εαυτό, όταν της ανακοινώθηκε πως αποχωρεί από το παιχνίδι.

Η ξανθιά παίκτρια από το Άργος, έχασε από τον Τιμολέοντα με πολύ μικρή διαφορά, καθώς έφτιαξε τα τέσσερα από τα πέντε πιάτα που τους ζητήθηκαν στη δοκιμασία.

Αμέσως μετά όμως έβαλε τα κλάματα, εξέφρασε τα παράπονά της προς πάσα κατεύθυνση και έκλεισε με λίγα... «γαλλικά»! Μιλώντας στην κάμερα κατά την συνέντευξή της θυμήθηκε με πικρόχολο χαμόγελο, ένα γνωστό ανέκδοτο: «Έχεις ακούσει αυτό που λέει το ένα δωμάτιο, το άλλο δωμάτιο, μια που…να, ένας π…στης και ένας άσχετος. Εγώ είμαι ο άσχετος. Βρες τους άλλους δύο»! 




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης