Βίντεο στο MasterChef: Ποια παίκτρια χαρακτήρισαν οι κριτές μαγειρική μαριονέτα;

Βίντεο στο MasterChef: Ποια παίκτρια χαρακτήρισαν οι κριτές μαγειρική μαριονέτα;

Κοντιζάς και Ιωαννίδης την είπαν άσχημα στην Ηλέκτρα Τσουρουνάκη γιατί το πιάτο που ετοίμασε δεν ήταν δικό της αλλά δημιουργήθηκε με την καθοδήγηση του εξώστη

Βίντεο στο MasterChef: Ποια παίκτρια χαρακτήρισαν οι κριτές μαγειρική μαριονέτα;
Οι κριτές την είπαν πολύ άσχημα στην Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και εκείνη ενοχλήθηκε. Η παίκτρια με τα χαρακτηριστικά κοτσιδάκια μπορεί να σώθηκε στο χθεσινό MasterChef και να πέρασε στην δεκάδα ωστόσο -σύμφωνα με τους κριτές το πιάτο που ετοίμασε δεν ήταν δικό της αλλά του... εξώστη.

Σε όλη τη διαδικασία, η Ηλέκτρα έπαιρνε οδηγίες από τον εξώστη και αυτό ήταν κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από τους κριτές. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μάλιστα, της είπε να πάνε ξανά στην κουζίνα και να το μαγειρέψει, χωρίς τη βοήθεια του εξώστη. Εκείνη στεκόταν αμήχανη μπροστά του και για αρκετά δευτερόλεπτα είχε καταπιεί τη γλώσσα της.

«Μας έδωσες την εντύπωση ότι ήσουν μια μαγειρική μαριονέτα. Ότι ήταν από πάνω οι συμπαίκτες σου και σε καθοδηγούσαν ακόμα και στο λάδι», της είπε ο Πάνος Ιωαννίδης.
«Δεν αισθανόμουν μαριονέτα, μου έδιναν ψυχολογική ώθηση τα παιδιά. Επίσης πιστεύω ότι τον εξώστη δεν τον έχω μόνο εγώ. Εννοώ ότι είναι ένα προνόμιο και ένα εργαλείο που χρησιμοποιούν όλοι οι παίκτες. Η ατάκα με τη μαριονέτα με πείραξε, δεν αισθάνθηκα ότι ταιριάζει αυτό το πράγμα σε μένα, δεν είναι η Ηλέκτρα αυτό. Εγώ θα το προσδιόριζα διαφορετικά», είπε η Ηλέκτρα Τσουρουνάκη.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης