«Τα μαζεύει» ο Φερεντίνος: Ίσως υπερέβαλα αλλά ήταν η μπίρα που μου ήρθε στο κεφάλι

«Τα μαζεύει» ο Φερεντίνος: Ίσως υπερέβαλα αλλά ήταν η μπίρα που μου ήρθε στο κεφάλι

«Αλληλοζητήσαμε συγγνώμη. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα συγγνώμη. Ήταν ανθρώπινη αντίδραση. Ίσως υπερέβαλα λιγάκι. Μου είπαν και τα παιδιά συγγνώμη», είπε ο παρουσιαστής

«Τα μαζεύει» ο Φερεντίνος: Ίσως υπερέβαλα αλλά ήταν η μπίρα που μου ήρθε στο κεφάλι
Αίσθηση προκάλεσε πριν από λίγες ημέρες η στάση του Χρήστου Φερεντίνου στο καρναβάλι της Καλαμάτας το οποίο παρουσίασε, όταν κάποιοι από τους συμμετέχοντες του πέταξαν αλεύρι και μπύρα και εκείνος τους αποκάλεσε «μ@λ@κες» και αποχώρησε προσωρινά.
Αν και αρχικά ο παρουσιαστής διέψευσε ότι υπήρξε εκνευρισμός και τόνισε πως έφυγε για να πάει να καθαριστεί, παρά το ότι το στιγμιότυπο έχει καταγραφεί σε βίντεο, σε δηλώσεις του, στην κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά Των ΚουΚου, παραδέχθηκε πως όντως υπήρξε παρεξήγηση και αποκάλυψε ότι ζητήθηκε εκατέρωθεν «συγγνώμη».

«Έκανα καυστικό χιούμορ, αλλά μάλλον δεν άρεσε. Αλληλοζητήσαμε συγγνώμη. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα συγγνώμη. Ήταν ανθρώπινη αντίδραση. Ίσως υπερέβαλα λιγάκι. Μου είπαν και τα παιδιά συγγνώμη. Δεν περίμενα να πέσει τόσο αλεύρι πάνω μου. Το αλεύρι δεν ήταν τόσο φοβερό, αλλά ήταν η μπύρα που μου ήρθε στο κεφάλι», ανέφερε και κατέληξε: «Δεν περίμενα να πάρει τόση διάσταση. Το λήξαμε το θέμα!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:
Κλείσιμο


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης