Αθηναΐς Νέγκα για το εξώδικο του ΣΚΑΙ: Δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν αλλά...

Αθηναΐς Νέγκα για το εξώδικο του ΣΚΑΙ: Δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν αλλά...

Η νέα ανάρτηση της παρουσιάστριας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

Αθηναΐς Νέγκα για το εξώδικο του ΣΚΑΙ: Δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν αλλά...
Ποιλίκες αντιδράσεις προκάλεσε η Αθηναΐς Νέγκα με την κίνησή της να δημοσιεύσει στα social media το εξώδικο που της έστειλε ο ΣΚΑΙ μετά το «κόψιμο» της εκπομπής Rodeo.

Η παρουσιάστρια χθες δημοσιοποίησε μέρος από το νομικό έγγραφο «καρφώνοντας» το κανάλι, γεγονός που έγινε θέμα συζήτησης μεταξύ των διαδικτυακών της φίλων, αλλά και στα μέσα ενημέρωσης.

Αργά χθες το βράδυ, η Αθηναΐς προχώρησε σε νέα ανάρτηση, με αφορμή κάποια από τα δημοσιεύματα. «Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Εκπομπές πάντα θα δίνονται και θα κόβονται, με τις διοικήσεις, συνήθως, διατηρούμε φιλικές ή ουδέτερες σχέσεις. Δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν, ή να στέλνεις εξώδικα του στυλ “μην τολμήσεις” στους εργαζόμενους που σου δούλεψαν. Δεν πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα τόσο να φτάσουμε οι συνεργασίες στα ΜΜΕ να γίνονται με “εχθροπραξίες”, ούτε έχει νόημα να ψάχνουμε εύκολους τίτλους: το τάδε κανάλι “τα έβαλε με τις μαμάδες”. Ο ΣΚΑΙ με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ απο την αρχή της καριέρας μου κ με θυμώνει που τον αποχαιρετώ έτσι», έγραψε.

Κλείσιμο

Ευχαριστω για τα καλα λόγια .εκπομπές πάντα θα δίνονται κ θα κόβονται ,με τις διοικήσεις, συνήθως, διατηρούμε φιλικές ή ουδέτερες σχέσεις .δεν μπορείς να τσακώνεσαι με αυτούς που σε τάισαν ή να στέλνεις εξωδικα του στυλ «μην τολμήσεις» στους εργαζόμενους που σου δούλεψαν.Δεν πρεπει να αλλάξουν τα πράγματα τοσο.να φτάσουμε οι συνεργασίες στα ΜΜΕ να γίνονται με«εχθροπραξίες»..ουτε εχει νοημα να ψάχνουμε εύκολους τίτλους: το τάδε κανάλι «τα έβαλε με τις μαμαδες» Ο σκαι, με εχει βοηθήσει να εξελιχθώ απο την αρχή της καριέρας μου κ με θυμώνει που τον αποχαιρετώ ετσι..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @ athinaisnega στις


Μάλιστα στην χθεσινή της ανάρτηση ανάμεσα στα πολλά σχόλια συμπράστασης που έλαβε ένα ήταν και από την Ελεονώρα Μελέτη η οποία της είπε για τη δική της εμπειρία με τον ΣΚΑΪ:
«Nα χαίρεσαι το μωράκι σου, γερό κ τυχερό. Μην αγχώνεσαι. Κάνε αυτό που πρέπει. Εσένα τουλάχιστον σε κάλεσαν να υπογράψεις τη λύση συνεργασίας. Εμένα την έληξαν μόνοι τους κ στη συνέχεια με δήλωσαν ψευδώς ως οικειοθελή αποχώρηση ( κοινώς παραίτηση) στην επιθεώρηση εργασίας...? έχουν όπως βλέπεις διαφορά "στυλ"...»




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης