Σωτήρης Καλυβάτσης: Αν δεν έχω σχέση, ανήκω σε όλες τις γυναίκες και αφήνομαι στα χέρια τους

Σωτήρης Καλυβάτσης: Αν δεν έχω σχέση, ανήκω σε όλες τις γυναίκες και αφήνομαι στα χέρια τους

«Είμαι ενεργός σεξουαλικά και μπορώ να πω ότι βαστάει η ομάδα» λέει με χιούμορ ο ηθοποιός 

Σωτήρης Καλυβάτσης: Αν δεν έχω σχέση, ανήκω σε όλες τις γυναίκες και αφήνομαι στα χέρια τους
Σε λίγες μέρες πρόκειται να πραγματοποιηθεί η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Μαζί τα Φάγαμε στους κινηματογράφους, σε σκηνοθεσία του Στράτου Μαρκίδη, με ένα καστ αξιόλογων ηθοποιών –ανάμεσα στους πρωταγωνιστές είναι και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν στις αρχές Δεκεμβρίου και ολοκληρώθηκαν πριν από δέκα μέρες. «Στη συγκεκριμένη ταινία είμαι ένας μεσίτης, παντρεμένος, αλλά παράλληλα έχω και έναν παράνομο δεσμό, που δεν είναι άλλη από τη γραμματέα μου, την οποία υποδύεται η Κατερίνα Στικούδη» περιγράφει. Στην ταινία το παίζει σε διπλό ταμπλό, κάτι που απεχθάνεται στην πραγματική του ζωή.
«Δεν μπορώ να κάνω τέτοια πράγματα, θα πάθω έμφραγμα. Αν είμαι με έναν άνθρωπο, είμαι εκεί. Αν είμαι μόνος, ανήκω σε όλες και αφήνομαι στα χέρια τους».

Πρόσφατα δήλωσε σε συνέντευξή του πως «Όταν δεν κάνω θέατρο, κάνω έρωτα»
και αναρωτιέμαι πόσο μεγάλο ρόλο παίζει το σεξ στη ζωή του. «Πιστεύω πως μας χρειάζεται. Είμαι ενεργός σεξουαλικά και μπορώ να σου πω ότι βαστάει η ομάδα» λέει με χιούμορ. Δεν είναι παρελθοντολάγνος, αλλά δηλώνει παρελθοντολάτρης, με την έννοια πως αναπολεί τις ωραίες παραγωγές.
Κλείσιμο
«Παλαιότερα τα πράγματα γίνονταν με περισσότερη ψυχή. Τώρα μετράνε τη δημοτικότητά σου με τα social media. Αν κατεβάσω κι εγώ τα βρακιά μου, θα δεις εκατομμύρια likes! Προφανώς τα social media σου δίνουν τη δυνατότητα, από τίποτα, να νομίσεις πως είσαι κάτι. Και όχι μόνο να είσαι κάτι, αλλά και μέσω φίλτρων να δημιουργήσεις και κάτι διαφορετικό από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα. Και αυτό είναι ένα αβάσταχτο άγχος για επιβεβαίωση. Η ζωή είναι μικρή για να αγχωνόμαστε. Το μόνο που θα συμβεί με ακρίβεια και είναι δεδομένο είναι ο θάνατός μας. Οπότε ας μην ξοδεύουμε τη ζωή μας για τα “σημαντικά”, αλλά ας σκεφτούμε καλύτερα τα συμπαντικά».

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο People μαζί με το Πρώτο Θέμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης