Survivor: Τα «καρφιά» της Μελίνας για την συμπεριφορά της Μαρίνας Πήχου

Survivor: Τα «καρφιά» της Μελίνας για την συμπεριφορά της Μαρίνας Πήχου

«Νομίζω η Μαρίνα ψηφίστηκε γιατί ίσως έδειξε ότι από όλους τους υπόλοιπους σκεφτόταν λιγότερο την ομάδα» δήλωσε η πρώην συμπαίχτριά της

Survivor: Τα «καρφιά» της Μελίνας για την συμπεριφορά της Μαρίνας Πήχου
Η Μαρίνα Πήχου αποχώρησε στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor 2018. Η γυμνάστρια απέσπασε τις λιγότερες ψήφους του τηλεοπτικού κοινού, γι’ αυτό και αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της  στο reality επιβίωσης, πολλοί ήταν οι συμπαίκτες της που εξέφρασαν τη δυσαρέσκεια τους για την συμπεριφορά της. Μάλιστα, παίκτρια των Μαχητών, αποκάλυψε πως η Μαρίνα, ο Νικόλας Αγόρου και ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος ήταν κλίκα.

Αυτό το στήριξε στο γεγονός ότι οι τρεις τους μοιράζονταν τα ατομικά έπαθλα, χωρίς να σκέφτονται τους υπόλοιπους. Η Μελίνα, γνωστή για τα καυστικά της σχόλια, “κάρφωσε” τη γυμνάστρια σε δηλώσεις της που προβλήθηκαν στο αποψινό επεισόδιο.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Νομίζω η Μαρίνα ψηφίστηκε γιατί ίσως έδειξε ότι από όλους τους υπόλοιπους σκεφτόταν λιγότερο την ομάδα. Γιατί πάντα λέγαμε ότι όλοι μαζί αποτελούσαμε μία ομάδα. Δεν γίνεται να κερδίζεις ένα έπαθλο δύο φορές και να διαλέγεις τα ίδια άτομα να απολαύσεις αυτό το έπαθλο εφόσον είσαι σε μία ομάδα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Κλείσιμο


Πηγή: peoplegreece.com

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης