Σάσα Σταμάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ooh la la»: Πάντα έχω άγχος

Σάσα Σταμάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ooh la la»: Πάντα έχω άγχος

Δείτε την πρώτη επίσημη φωτογραφία της ομάδας της εκπομπής -«Δεν θα ήθελα να πάω απέναντι από το Πρωινό. Είμαι συναισθηματικά δεμένη γιατί από εκεί ξεκίνησα», είπε η δημοσιογράφος

Σάσα Σταμάτη λίγο πριν την πρεμιέρα του «Ooh la la»: Πάντα έχω άγχος
Η Σάσα Σταμάτη κάνει αύριο στις 14:30 το μεσημέρι πρεμιέρα με το «Ooh la la» στον ΣΚΑΪ και μίλησε για την εκπομπή που ετοιμάζει. Η δημοσιογράφος μπήκε εντυπωσιακή και μετρημένη στο πλατό των Αταίριαστων και μίλησε για όλα…

«Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε χρόνια: gossip, Survivor, μόδα, παρατράγουδα, τα πάντα… Μαζί μου θα είναι ο Δημήτρης Μηλιόγλου, η Τζώρτζια Γεωργίου και ο Παναγιώτης Τάτσης.

Στην ερώτηση του Χρήστου Κούτρα αν έχει άγχος απάντησε σχετικά: «Πάντα έχω άγχος, γιατί πιστεύω ότι αν δεν έχεις άγχος σταματάει να σε ενδιαφέρει αυτό που κάνεις. Είναι τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν και θέλω να τους δικαιώσω. Αυτό που με ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η εκπομπή να έχει δομή, να έχει θέματα» και συνέχισε: 

Κλείσιμο
«Με πήραν πρώην συνεργάτες μου να μου ευχηθούν καλή επιτυχία. Δεν παίρνουν όλοι γιατί δεν έχουμε με όλους τις καλύτερες σχέσεις. Όταν τέλειωσα με το Πρωινό με πήραν από διάφορες εκπομπές και μου είπαν έλα να δουλέψεις μαζί μας, δεν θα ήθελα να πάω απέναντι από το Πρωινό. Είμαι συναισθηματικά δεμένη γιατί από εκεί ξεκίνησα. Είχα όμως τη δουλειά μου στα Παραπολιτικά, γιατί αν δεν είχα δεν θα μπορούσα να πω όχι. Δεν κάνω τη δουλειά αυτή από χόμπι».

Αναφέρθηκε και στα προσωπικά της για τα οποία δεν μιλάει σχεδόν ποτέ: «Προσωπικά περνάω τέλεια, αλλά είμαι κρυψίνους σε αυτά. Όταν θα είναι κάτι επίσημο θα σου πω είναι αυτός και είμαστε εκεί, πάμε εκεί».

Δείτε το βίντεο



Ooh La La: Η πρώτη επίσημη φωτογραφία της ομάδας της εκπομπής

Η μεγάλη πρεμιέρα της νέας εκπομπής του ΣΚΑΪ έρχεται αυτό το Σάββατο στις 14:30. Το «Ooh La La» ξεκινά με κεντρική παρουσιάστρια την Σάσα Σταμάτη.

O Δημήτρης Μηλιόγλου σχολίασε στα social media: 
«Στείλτε αγάπη… στείλτε θετική ενέργεια… στείλτε ευχές και αφού μας δείτε στείλτε και παρατηρήσεις, σχόλια και ό,τι άλλο θέλετε… Να είστε μαζί μας αύριο που ξεκινάμε, και μακάρι να είστε στην παρέα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14.30..

Ξεκινάμε… Σάββατο… στον ΣΚΑΪ… “Ooh La La!” (Και τίτλος και… mood of the weekend)»

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης