Αλέξανδρος Παρθένης: Θα έπρεπε να ήμουν στο Survivor

Αλέξανδρος Παρθένης: Θα έπρεπε να ήμουν στο Survivor

«Πραγματικά θα χαιρόμουν αν με έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου έλεγαν «ξέρεις, πέρυσι είχε γίνει αυτό, φέτος έγινε λάθος, οπότε ξαναμπαίνεις», είπε το μοντέλο

Αλέξανδρος Παρθένης: Θα έπρεπε να ήμουν στο Survivor
Ο Αλέξανδρος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει ανεβάσει μια φωτογραφία από την παραλία του Άγιου Δομίνικου που λέει: «Θα έπρεπε να είσαι εδώ».Πολλοί από τους followers του αναφέρουν ότι τους λείπει η παρουσία του από το ριάλιτι επιβίωσης. Για να δούμε λοιπόν θα έχουμε κάποια ανατροπή;

#lasterenas#lastday#survivor2018#ysbh

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexandros Parthenis (@alexandros_parthenis) στις

Κλείσιμο

Ο ίδιος πάντως δηλώνει στεναχωρημένος και αδικημένος για την αποχώρησή του από το Survivor. To γνωστό μοντέλο επί της ουσίας αναφέρθηκε στην παραγωγή ριάλιτι επιβίωσης λέγοντας ότι φέτος τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Μιλώντας στο  Down Town είπε:

«Στεναχωρήθηκα γιατί ήξερα ότι μπορώ να κάνω περισσότερα πράγματα, παρόλο που έδωσα το 100% του εαυτού μου. Αυτό που με στεναχώρησε, όμως, ήταν ότι πέρυσι, αν θυμάμαι καλά, την πρώτη εβδομάδα δεν υπήρχε αποχώρηση, καθώς ήταν εβδομάδα προσαρμογής για όλους», είπε αρχικά το μοντέλο.
Και συνέχισε: «Οπότε φέτος ήταν άδικο και για τους τρεις υποψηφίους. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πήραμε θετικές ψήφους από ανθρώπους που μας γνωρίζουν προσωπικά γιατί ο κόσμος απ’ έξω δεν πρόλαβε να δεθεί ή να κρίνει προσωπικότητες. Ο τηλεθεατής που το έχει παρακολουθήσει τρεις τέσσερις μέρες μπορεί να μην σήκωνε καν το τηλέφωνο για να ψηφίσει».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι θα ξαναέφευγε για Άγιο Δομίνικο με μεγάλη του χαρά: «Πραγματικά θα χαιρόμουν αν με έπαιρναν τηλέφωνο από την παραγωγή και μου έλεγαν «ξέρεις, πέρυσι είχε γίνει αυτό, φέτος έγινε λάθος, οπότε ξαναμπαίνεις». Θα ήθελα να γνωρίσει ο κόσμος τι μπορεί να κάνει ο Αλέξανδρος. Αν μου το πρότειναν θα ξαναέπαιρνα το αεροπλάνο να επιστρέψω στο παιχνίδι».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης