Δήμητρα Φραντζή: Μετά το Nomads οι γαμπροί κάνουν ουρά

Δήμητρα Φραντζή: Μετά το Nomads οι γαμπροί κάνουν ουρά

Η όμορφη γυμνάστρια σε συνέντευξή της είπε πώς θέλει καάποια στιγμή να κάνει τη δική της οικογένεια και στο παρελθόν οι γονείς της την πίεζαν πολύ

Δήμητρα Φραντζή: Μετά το Nomads οι γαμπροί κάνουν ουρά
Η Δήμητρα Φραντζή άφησε θετικές εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο Nomads και, σε συνέντευξή της, αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της προσωπικής της ζωής.

«Θα ήθελα κάποια στιγμή να κάνω δική μου οικογένεια, δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από αυτό. Πρόσφατα έγινα θεία, η αδερφή μου μας έκανε ένα μωράκι, είναι τώρα 25 ημερών. Ήταν φοβερή έκπληξη για μένα μόλις γύρισα από το Nomads», εξομολογείται, στο You Weekly η όμορφη γυμνάστρια.

Παράλληλα, δεν κρύβει πως οι γονείς της ήθελαν εδώ και χρόνια εκείνη να παντρευτεί και να τους χαρίσει ένα εγγονάκι πρώτη, ως η πιο μεγάλη κόρη της οικογένειας, «αλλά ευτυχώς, όσο περνούσε ο καιρός, κατάλαβαν ότι αν δεν το θέλω εγώ πρώτα, δεν θα το δουν».

Κλείσιμο
Ερωτηθείσα αν αυτό έγινε ποτέ λόγος για να καβγαδίσει με τους δικούς της, η Δήμητρα κάνει μία αποκάλυψη: «Όχι! Είχαμε μία λογομαχία πιο πολύ με την θεία, την αδερφή του μπαμπά μου, που επενέβαινε. Έφερνε τα προξενιά στο σπίτι και έφευγαν ένα ένα! Πως ήταν η θεία από το Σικάγο που ήθελε να παντρέψει τις ανιψιές της; Ένα τέτοιο πράγμα!», αναφέρει και συνεχίζει: «Έφερνε τους γαμπρούς στο σπίτι κι εγώ έφευγα από το παράθυρο, το έσκαγα ή προσποιούμουν κρίση άσθματος!».

Τέλος, παραδέχεται ότι, μετά το παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1, οι κατακτήσεις της στους άνδρες, αλλά και πως υπάρχει μία λίστα με τηλέφωνα των επίδοξων γαμπρών και οι δικοί της της λένε «Δήμητρα, σε έχουν πάρει αυτοί. Τι θα κάνουμε;».


Μπορεί να ακούγεται μακρινό αλλα το καλοκαίρι που τόσο αγαπάμε, έρχεται σε μόλις 5 μήνες. Πολλοί μου ζητάτε συμβουλές όχι μόνο ως προς την εμφάνιση αλλά και στο θέμα υγείας, φυσικής κατάστασης. Είναι μεγάλη μου χαρά να μοιραστώ μαζί σας άπλες συμβουλές και με πολύ απλά βήματα να βελτιώσετε και την υγεία σας αλλά και την εικόνα σας. Δεν υπάρχει κάτι ακατόρθωτο ούτε όμως και μαγικά φίλτρα. Βάλτε μέτρο στη καθημερινότητα σας, αγαπήστε περισσότερο τον εαυτό σας... Ξεκινάμε λοιπόν με το πιο απλό αλλά πολύ σημαντικό. Πόσο νερό καταναλώνετε στη διάρκεια της ημέρας; . . . . . . . . #Νερό #μειώνει #ρυτίδες #αποτοξίνωση #ανανέωση κυττάρων #ενυδάτωση #όταν_διψαμε_ειμαστε_ηδη_αφυδατωμενοι_! #αγαπα τον #εαυτό σου 5 #μήνες #καλοκαίρι #σώμα #άσκηση #water #exercise #loveyourself #loveyourbody #body #fit #fitness #workout

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra R. F. official account (@dimitra_rosessthand_frantzi) στις

Blessed to see this... . . . . . . . . . . #Sea #sunset #cactus #old #tree #amazing #swim #suit #hat #inlove #wanttostaythereforever #travel #tripofalifetime #bless

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra R. F. official account (@dimitra_rosessthand_frantzi) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης